Publicitate

Cu 24 de ore înainte de derby-ul Ligii 4 de fotbal Neamț, CSM Ceahlăul – AS Bradu Borca, Asociația Județeană de Fotbal a revenit asupra sancțiunii de penalizare a formației de pe Valea Muntelui. Printr-o decizie luată sâmbătă, 12 mai, Comisia de Recurs a AJF Neamț a anulat decizia prin care Bradu Borca pierdea cu 0-3 partida cu Cimentul Bicaz, fiind omologat scorul de pe teren 2-1 pentru Borca.

Iată și comunicatul AJF Neamț postat sâmbătă, 12 mai:

Comisia de Recurs din cadrul Asociației Județene de Fotbal Neamț, întrunită în ședință de urgență în ziua de sâmbătă, 12.05.2018, pentru analiza apelului depus de AS Bradu Borca anunță:

– Având în vedere crearea involuntară a confuziei privind suspendarea jucătorilor care au acumulat 4, 7, 9 sau mai multe cartonașe galbene din comunicatele emise de AJF Neamț și discuțiile telefonice particulare din partea ambelor părți consideră de bună intenție apelul echipe AS Bradu Borca și remarcă lipsa unei fapte premeditate în a eluda regulamentul se anulează decizia Comisiei de Disciplină a AJF Neamț, prin care s-a dat joc pierdut cu 0-3 de către AS Bradu Borca în meciul cu CS Cimentul Bicaz și se menține rezultatul de pe teren din partida respectivă”

În noile condiții, partida de duminică, 13 mai, programată de la ora 11.00 pe stadionul din Piatra Neamț dintre Ceahlăul și Bradu Borca va începe cu următoarea situație de clasament:

1. CSM Ceahlăul 1 1 0 0 5-0 25p 2. AS Bradu Borca 1 1 0 0 2-1 21p 3. Cimentul Bicaz 1 0 0 1 1-2 16p 4. Victoria Horia 1 0 0 1 0-5 15p

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.