Contactează-ne

Actualitate

Iosif Ciprian Filimon, candidatul PNL Neamț pentru primăria Războieni

Știre publicată în urmă cu

în data de

Comuna Războieni se află în zona central-estică a județului, pe malurile râului Valea Albă. Aici se află mănăstirea Războieni, ansamblu-monument istoric de arhitectură de interes național, datând din secolul al XV-lea. Iosif Ciprian Filimon este candidatul PNL Neamț pentru primăria Războieni.

Domnul Filimon are 35 de ani și este funcţionar public cu grad de consilier principal, cu atribuţii în domeniile asistenţă socială şi urbanism.

Cunoaște nevoile și problemele cu care se confruntă locuitorii comunei și își propune să aducă schimbările necesare, pentru a îmbunătăți calitatea vieții în comuna Războieni. Principalele proiecte pe care le are în vedere sunt: 1. Înființare rețele de apă și canalizare; 2. Modernizare cămin cultural; 3. Înființare rețea de gaze naturale.

Într-un parteneriat, Consiliul Județean Neamț – George Lazăr și Primăria Războieni – Iosif Ciprian Filimon, cei doi își propun să se axeze pe dezvoltarea infrastructurii și atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare. În acest sens, prioritățile sunt modernizarea infrastructurii rutiere județene, înființarea unui centru turistic regional și a unui centru gratuit pentru consultanță fonduri UE.

Îi dorim mult succes colegului nostru și vă invităm să îl susțineți și dumneavoastră!

💯#PentruNeamț

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending