Contactează-ne

Actualitate

Minor încătuşat pentru tîlhărie. Victima jafului este un adolescent, el fiind acostat pe stradă

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un adolescent în vîrstă de 15 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore şi ar putea fi arestat preventiv după ce a fost pus sub acuzare pentru săvîrşirea infracţiunii de tîlhărie, victimă fiind un adolescent cu un an mai mare.

Totul s-a întîmplat pe 4 aprilie 2022, după ce oamenii legii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor, în vîrstă de 16 de ani, a fost victima infracţiunii de tîlhărie. În baza activităţilor investigative desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale, la data de 5 aprilie 2022, s-a reuşit identificarea şi depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

„Din cercetările efectuate pînă în prezent a reieşit că, în timp ce minorul de 16 ani, din Roman, se deplasa pe o stradă din aceeaşi localitate, ar fi fost abordat de doi minori, care l-ar fi împins şi i-ar fi solicitat telefonul mobil, însă acesta s-ar fi opus, moment în care unul dintre minori, în vîrstă de 15 ani, din Roman, i-ar fi luat telefonul mobil din buzunar, ulterior părăsind locul faptei. Bunul sustras a fost recuperat de poliţişti, fiind restituit persoanei vătămate“, anunţă Poliţia Neamţ.

În baza probatoriului administrat, minorul în vîrstă de 15 ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de tîlhărie. Astăzi, acesta urmează a fi prezentat în faţa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending