Contactează-ne

Actualitate

George Lazăr (PNL): Varianta Ocolitoare a municipiului Piatra-Neamţ, un proiect pe care mi-l asum cu celeritate, ca viitor preşedinte al CJ Neamţ

Știre publicată în urmă cu

în data de

Municipiul Piatra-Neamţ are nevoie urgent de o Variantă Ocolitoare!

Deşi există un proiect în acest sens de mai mulţi ani, acesta a fost blocat şi ţinut „la sertar” de Consiliul Judeţean Neamţ.

În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ voi debloca urgent proiectul de realizare a unei variante ocolitoare a municipiului Piatra-Neamţ.

Pietrenii au nevoie cu celeritate de o astfel de investiţie care va asigura defluirea traficului rutier, pe de o parte, dar şi o conexiune cu infrastructura rutieră de mare viteză.

Aici mă refer la faptul că Varianta Ocolitoare a oraşului se va lega de drumul expres Piatra-Neamţ – Bacău, o cale rutieră pe care o vom construi la profil de autostradă.

La rândul său, drumul expres va avea conexiune cu autostrăzile A7 şi A8, proiecte care au fost demarate de colegul meu liberal Lucian Bode, când era ministrul Transporturilor.

Astfel, vom realiza un sistem rutier integrat care va conduce la dezvoltarea municipiului Piatra-Neamţ şi a zonei metropolitane, până la graniţa cu Bacăul.

Noi, Partidul Naţional Liberal, ştim că doar prin investiţii consistente, serioase şi durabile putem aduce dezvoltarea tuturor comunităţilor, indiferent de culoarea politică a primarilor.

Voi fi un preşedinte de Consiliu Judeţean pentru toţi primarii, pentru că singurul interes al meu şi al PNL Neamţ este să aduce prosperitate în casele tuturor nemţenilor!

 

Cu respect,

George Lazăr – preşedinte al PNL Neamţ,

Candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ

 

În vârstă de 43 ani, George Lazăr este căsătorit şi tatăl a două fetiţe.  Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” Iaşi şi licenţiat în ştiinţe juridice, cu trei mastere în domeniul Dreptului administraţiei publice, Ştiinţelor penale şi Dreptului European.

Este membru al Baroului Neamţ şi avocat practician de peste 20 ani.

Timp de două mandate, în perioada februarie 2013 – martie 2014 şi decembrie 2019 – ianuarie 2022, a ocupat demnitatea de prefect al judeţului Neamţ.

Una dintre cele mai importante realizări ca prefect a fost recâştigarea în instanţă a Cheilor Bicazului pentru judeţul Neamţ.

În anul 2022 a fost numit ministru – secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, postură din care a reprezentat România la diverse evenimente pe plan extern.

Din punct de vedere politic, în anul 2021 a fost ales în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal – filiala Neamţ.

George Lazăr candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Comandat de PNL, Filiala Neamț, CMF:21240015

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Mc

    15 mai 2024 at 6:35 AM

    Cam puțin a realizat pt cei 20 ani de politica și funcții și deodată acum vreți să realizați multe. Tipic politicienilor români, promisiuni, promisiuni apoi după ce câștigă incep scuzele. Îmi e jena de toată masa politica română indiferent de apartenența politică. Politicienii români rușinea țării.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement








Trending