Contactează-ne

Actualitate

Iluminatul pentru Sărbătorile de iarnă a fost extins, în ciuda austerității

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ într-o ședință a Consiliului Local Roman a fost aprobată alocarea din bugetul municipiului a sumei maxime de 500.000 de lei, pentru acțiunile de la sfârșitul acestui an

Conducerea Primăriei Roman a anunțat că vrea să extindă iluminatul stradal ornamental de sărbători, în ciuda economiilor impuse de celebra „Ordonanță a austerității” (promulgată recent de Guvernul Ciolacu), anunțând chiar extinderea acestuia.

„Anul acesta, vom extinde iluminatul ornamental în mai multe zone ale orașului! În această toamnă, am realizat o nouă achiziție la acest capitol, care ne va permite să înlocuim aranjamentele deteriorate de vreme și să adăugăm completări în oraș, astfel încât să ne încânte privirile în perioada celor mai așteptate sărbători.

Echipa din cadrul Direcției de Servicii Edilitare a luat măsuri pentru a amplasa în timp util decorațiunile. Vom continua să lucrăm pentru ca Romanul să strălucească mai mult ca niciodată și să sărbătorim cu toții atmosfera care va fi creată.Așteptăm cu nerăbdare să vedem iluminatul ornamental pus în valoare și să ne bucurăm împreună de frumusețea Sărbătorilor de iarnă!”, a consemnat, pe pagina de Facebook, primarul Leonard Achiriloei.

În ședința legislativului din 26 octombrie, prezidată de viceprimarul Radu Samson, a fost aprobată alocarea din bugetul local a sumei maxime de 500.000 lei pentru toate acțiunile de sfârșit de an: Gala Excelenței în Educație, Ziua Națională a României, Nunta de Aur, Ședința festivă de sfârșit de an a CL, Caleașca lui Moș Crăciun, Festivalul de Obiceiuri Roman Metropolitan și Revelionul.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending