Contactează-ne

Actualitate

Franța Loto- tot ce trebuie să știi despre acest joc

Știre publicată în urmă cu

în data de

Ce este Franța Loto?

Loteria franceză, Loto Franța 5/49, este, de asemenea, cunoscută sub numele de „Loto”, „France Lotto” și „Loto France” și, după cum puteți ghici cu ușurință, este o loterie națională în Franța, fiind controlată de Guvernul Francez.

Cum săjoci la loteria Franța Loto 5/49?

Extragerile la loteria franceză au loc de 3 ori pe săptămână: luni, miercuri și vineri, la ora 8.20 p.m, aceasta fiind ora locală de la Paris.

În total, există două modalități de a juca la loteria Franța Loto 5/49: în mod tradițional, cu bilete de hârtie, și în mod modern, jucând online la loteria online.

Joacă la loteria Franța Loto 5/49 online

În Franța, un jucător poate completa un cupon de loterie pe hârtie într-unul din miile de puncte locale de vânzare a loteriei franceze. Este posibil să alegeți propriile numere sau să le selectați aleatoriu.

Toți jucătorii care doresc să joace la loteria franceză într-un mod modern și foarte accesibil pot folosi serviciile noastreși pot juca online la loteria Franța Loto 5/49.

La Lotto Park puteți cumpăra online bilete la loteria Franța Loto 5/49 online oriunde și oricând doriți. Suntem aici pentru dumneavoastră 24 de ore, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Regulile Franța Loto 5/49

Loteriafranceză are reguli foarte ușor de urmat. Pentru a juca la loteria franceză este necesar să selectezi 5 numere de bază din intervalul 1-49 și un număr adițional din intervalul 1-10.

Poți selecta propriile numere sau poți utiliza instrumentul „Quick Pick” care te va ajuta să selectezi numerele 100% aleatoriu.

Bilete la loteria Franța Loto 5/49

Pe site-ul Lotto Park, oferim bilete online la loteria Franța Loto 5/49 pentru viitoarea tragere la sorți. Dacă dorești, poți cumpăra mai multe bilete pentru următoarea extragere la loteria franceză. Faci click pe butonul „Mai multe linii” și selectează câte linii dorești, ținând cont că fiecare linie trebuie să conțină un set diferit de numere.

Toate biletele tale la loteria Franța Loto 5/49 achiziționate online pe site-ul nostru pot fi găsite cu ușurință în contul tău Lotto Park, în secțiunea „Biletele mele”.

Premii de la loteria Franța Loto 5/49

Jackpot-ul Franța Loto 5/49 pornește de la 2.000.000 € și se poate reporta dacă niciunul dintre jucători nu a nimerit toate numerele câștigătoare: 5 numerede bază și un număr suplimentar. Jackpot-ul loteriei franceze poate fi reportat de maximum 34 de ori, astfel încât cel mai mare premiu al Loteriei Franța Loto 5/49 poate ajunge la 36.000.000 €. Cel mai mare jackpot a ajuns la 24.000.000 €.

Pe lângă jackpot, Franța Loto 5/49 are, de asemenea, 8 categorii inferioare de premii. Cel mai mic premiu este plătit pentru potrivirea unui număr suplimentar la loteria franceză și este în valoare de 2,20 €.

Franța Loto 5/49 – Un joc ușor și profitabil!

După cum ai observat deja, Franța loto 5/49 este un joc simplu de înțeles, cu premii surprinzător de profitabile! Alatură-te celorlalți jucători pe site-ul nostru și joacă la loteria FranțaLoto 5/49 online!

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending