Contactează-ne

Actualitate

Cele mai bune televizoare smart ieftine cu rezoluție Full HD pentru redarea imaginilor la calitate înaltă

Știre publicată în urmă cu

în data de

Televizoarele smart au acaparat cu totul piața și au devenit din ce în ce mai comune. Exista modele cu ecrane de toate marimile, diferite rezoluții, tipuri de panouri, sunet etc.Multe diferențe între caracteristicile lor și, desigur, multe diferențe de preț. Atunci când stabilește prețul unui produs, un producător ia în considerare costurile de dezvoltare și cercetare, componente, producție, distribuție și marjă. Dacă te gândești să cumperi un smart TV, dar ai un buget mai restrâns, însă vrei o calitate a imaginii cât mai bună, iată mai jos care sunt cele mai bune televizoare smart ieftine.

Televizor Wellington WL32FHD289SW 80 cm

Acest televizor este prevăzut cu ecran LED, Full HD, deci conținutul va fi redat la calitate optimă, mai ales că majoritatea transmisiunilor sunt în acest format de rezoluție. Are sistem de operare Linux, ceea ce înseamnă că puteți accesa aplicații de streaming precum Netflix, dar și Youtube. Este echipat și cu tehnologia WiDi (Intel Wireless Display) cu ajutorul căreia puteți conecta wireless PC-ul de gaming. De asemenea, smartphone-ul poate fi conectat prin funcția de screen mirroring. Are funcție Dynamic Contrast care accentuează negrul din zonele întunecate și HDR care e responsabilă pentru o acuratețe a imaginilor mult mai bună. Pentru sunet este prevăzut cu Dolby Digital pentru a reda sunet surround pe 5.1 canale audio. Prețul este sub 1.000 de lei, ceea ce îl face o investiție bună dacă luați în considerare televizoare smart ieftine.

Televizor Horizon 32HL6330F 80 cm

Este un televizor smart ieftincu ecran LED și rezoluție Full HD care vor reda conținutul la o calitate foarte bună. Ai acces la aplicații precum Netflix, YouTube și Amazon Prime prin platforma Horizon Smart TV. Are tehnologie WiDi care te ajută să conectezi smartphone-ul sau tableta la televizor. Pentru sunet vine dotat cu Dolby Audio Processing și DTS TruSurround, ceea ce oferă o experiență sonoră realistă și de calitate.Acest televizor are și funcția Hotel TV Mode prin care poți personaliza mesajele și imaginile de întâmpinare în caz că vrei să folosești televizorul pentru business-ul tău.

Televizor Hyundai 32HYN7700BF 81 cm

Acest televizor de la Hyundai trebuie luat în considerare dacă căutați televizoare smart ieftine. Are un ecran LED cu rezoluție Full HD și funcții precum Digital Noise Reduction, Dynamic Contrast sau Progressive Scan pentru o imagine de calitate. Are și Dolby Digital Plus și Surround Sound pentru un sunet cât mai clar și realist. Sistemul său de operare este Android și aveți acces la aplicații de streaming precum Netflix, Amazon Prime și YouTube.

Televizor Philips 32PFS6805/12 80 cm

Acest televizor smart cu ecran LED și rezoluție Full HD de la Philips poate fi găsit la un preț foarte bun având în vedere calitatea pe care o oferă. Dispune de tehnologie HDR 10 dar și HGL care oferă claritate imaginilor și un contrast al culorilor ideal. Sistemul său de operare este Saphi și este compatibil cu mai multe aplicații de streaming. De asemenea, are screen mirroring și înregistrare USB pentru a putea salva emisiunile preferate. Are diverse porturi pentru conectivitate, ceea ce îl face excelent pentru cei care doresc să îl utilizeze cu o consolă sau alte dispozitive.

Televizor Finlux 32FHD5000 80 cm

Un smart TV cu ecran LED și rezoluție Full HD, are sistem de operare Linux și permite vizionarea conținutului de pe platforme de streaming precum Netflix sau YouTube. Are Google ca și asistent vocal și este prevăzut cu funție screen mirroring pentru a putea conecta alte dispozitive la acesta. Are HDR 10 și HGL ca și tehnologii pentru a reda imagini clare și culori vibrante. De asemenea, are și Digital Noise Reduction și Dynamic contrast. Din punct de vedere al tehnologiilor de sunet, este prevăzut cu Dolby Digital Plus,Dolby Audio Processing și Surround Sound pentru un sunet clar și cât mai realist. Cu siguranță poate fi o alegere bună pentru cei care caută televizoare smart ieftine.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending