Contactează-ne

Actualitate

A furat banii eliberaţi de bancomat, e căutat de poliţişti

Știre publicată în urmă cu

în data de

O persoană care a comis un furt mai puţin obişnuit e căutată de poliţiştii nemţeni. Conform oamenilor legii, un bărbat de 65 de ani care dorea să retragă o sumă de bani de la un bancomat al unei bănci din Piatra Neamţ a sesizat că tranzacţia întârzie să se realizeze şi a intrat în respectiva bancă pentru cere lămuriri. Între timp, aparatul a eliberat suma de bani, 2.000 de lei, dar aceasta a fost luată de o altă persoană, căutată acum de poliţişti.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unei persoane, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii  infracțiunii de furt.

Persoana în cauză a fost surprinsă de camerele video amplasate în exteriorul unei unități bancare, din Piatra Neamț.

La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 65 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, la data de 10 februarie, în jurul orei 14:50, o persoană necunoscută și-ar fi însușit pe nedrept suma de 2.000 de lei, eliberată cu întârziere de bancomatul unității, la scurt timp după ce persoana vătămată ar fi intrat în unitatea bancară, pentru a solicita lămuriri.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanelor din imagini este rugat să anunțe Poliție municipiului Piatra-Neamț, la telefon 0233/207009”, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending