Contactează-ne

Actualitate

“Vasilică Harpa, preşedintele PSD Neamț, lasă Târgu Neamț fără bani europeni!”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ acuza este formulată de liderul liberalilor din Târgu Neamţ, Andrei Aciocârlănoae

Liderul liberalilor din Târgu Neamţ îl acuză pe primarul PSD al oraşului că nu a fost capabil să atragă bani europeni prin PNRR. Andrei Aciocârlănoae constată că 28 de localităţi din Neamţ au primit finanţări în valoare de aproape 54 de milioane de lei, dar Târgu Neamţ nu este printre acestea. Şi se întreabă retoric dacă locuitorii oraşului de la malul Ozanei trăiesc prea bine şi nu aveau nevoie de bani europeni pentru proiecte importante pentru comunitate.

“‍♂️ Prins între spălarea păcatelor PSD-ului şi executarea ordinelor de la şefu’ Arsene, preşedintele PSD Neamț şi primarul oraşului Târgu Neamț, Vasilică Harpa a spus PAS banilor europeni pentru investiții în oraşul pe care îl conduce.

O fi prea mare pălăria pentru omul de paie al PSD Neamț?

✅ Guvernul României, condus de premierul liberal Nicolae Ciucă, a aprobat o nouă tranşă de finanțări pentru județul Neamț, în valoare de aproape , prin Programul Național de Redresare şi Reziliență.

Nu mai puțin de 28 de localități nemțene, indiferent de culoarea politică, au primit fonduri europene nerambursabile pentru realizarea proiectelor pe care le-au depus.

❌ Din păcate, nu este şi cazul oraşului Târgu Neamț.

De ce a fost neglijată o astfel de oportunitate de dezvoltare şi modernizare a oraşului?

Trăiesc prea bine târg-nemțenii şi nu sunt necesare îmbunătățiri în comunitate, care să crească calitatea vieții acestora?

⛔ Vasilică Harpa a fost prea ocupat să propună majorări de taxe şi impozite locale, ale prețului apei şi ale serviciilor conexe, ca să mai mişte vreun deget şi pentru dezvoltarea oraşului.

Acesta nu a prezentat minimul de interes pentru această oportunitate de investiții, pe care le-o refuză cu indolență târg-nemțenilor.

În schimb, îşi ocupă timpul în care ar fi putut scrie proiecte pentru Târgu Neamț, scriind postări pe Facebook despre pretinse realizări, care de fapt nu există.

❓Întrebarea este de ce domnul Harpa nu doreşte fonduri europene nerambursabile, care pot susține proiecte complexe de dezvoltare a comunității şi preferă, în schimb, să stea cu mâna întinsă, la mila Consiliului Județean?

Când ți-e prea mare pălăria, o laşi altuia căruia îi e bună!

Târgu Neamț stă pe loc, în timp ce alte comunități se dezvoltă cu bani europeni.

Când vor plăti vinovații?”, este mesajul public postat de Andrei Aciorcârlănoae, liderul liberalilor din Târgu Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending