Contactează-ne

Actualitate

Un “leu” din Piatra Neamţ a făcut senzaţie în Irlanda

Știre publicată în urmă cu

în data de

Andrei Dragomir, un sportiv pietrean legitimat la clubul Lions BJJ Piatra-Neamț, a obţinut rezultate remarcabile la International Open Jiu Jitsu Championship 2023, competiţie desfăşurată în week-end-ul trecut, în capitala Irlandei.

Leul pietrean a obţinut trei medalii la competiţia desfășurată la Dublin, sub patronatul IBJJF, cea mai importantă Federaţie de Jiu Jitsu Brazilian din lume.

Andrei Dragomir a reușit o performanță de excepție şi s-a întors acasă cu trei medalii după nu mai puțin de şase lupte istovitoare: aur (categorie No Gi), argint (categorie Gi) și bronz (Open Gi).

“Mă așteptam din partea lui Andrei să facă o figură frumoasă la acest campionat. E un băiat dedicat care se antrenează regulat și care a mai obținut rezultate notabile atât pe plan naţional cât și internațional. Andrei are un psihic “de fier” și  “inimă de “leu”, două calități atât de importante pentru un practicant de sporturi de contact. Sunt super mândru și bucuros când văd că băieții reușesc să obțină medalii dintre cele mai strălucitoare la competiții importante”, a declarat Cătălin Coşarcă, președintele clubului Lions BJJ Piatra-Neamț.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending