Contactează-ne

Actualitate

Top 4 cele mai atrăgătoare machiaje pentru ochi – Cum să ieșiți în evidență, indiferent de eveniment?

Știre publicată în urmă cu

în data de

Doamnele și domnișoarele își doresc să fie în centrul atenției și să își arate feminitatea chiar și prin cele mai mici detalii. De la îmbrăcăminte și încălțăminte, până la coafură, accesorii și alte criterii ce completează un look, pretendentele sexului frumos știu să se facă observate. De aceea, în rândurile următoare, vrem să vă prezentăm încă un mod prin care vă puteți remarca în societate, și anume machiajul. O să vă vorbim despre top 4 cele mai moderne și atrăgătoare makeup-uri de ochi, care vă vor scoate privirea în evidență și vă vor avantaja din toate punctele de vedere. Vom lua fiecare tehnică de makeup în parte și vă vom ajuta să ajungeți la rezultatul final, în pași simpli și ușor de înțeles. Iar apoi, veți obține cele mai frumoase machiaje pe care le puteți face. Să începem!

Pentru a obține un makeup curat, chiar aproape perfect, nu trebuie să folosiți cele mai extravagante branduri sau produse. Puteți să vă formați o bază minunată și cu machiaje ieftine. De ce vă spunem acest lucru? Fiindcă este important ca, înaintea oricărui eye makeup, să aplicați o bază strălucitoare pe chip, care să vă scoată în evidență toate trăsăturile. Pentru aceasta, trebuie să vă îngrijiți tenul prin a-l curăța cu un gel purificator de dimineață, a folosi crema de față și pe cea cu SPF direct pe tenul curat, a aplica fondul de ten potrivit cu nuanța dumneavoastră de piele în mișcări fine, până la uniformizarea completă, și la final, a aplica pudra matifiantă ce va seta look-ul. După ce parcurgeți toți acești pași, puteți trece la makeup-ul pentru ochi. Și, după cum v-am promis, acum vom continua cu enumerarea top 4 celor mai frumoase machiaje de ochi.

  • No-Makeup makeup: această tehnică implică aplicarea produselor în așa fel încât să pară că nu purtați nimic, că look-ul dumneavoastră este natural. Pentru aceasta, veți avea nevoie de un fard de ochi în nuanțe neutre, cum ar fi bej sau maro deschis. Iar pentru ca look-ul să reziste, puteți aplica și un primer de pleoape. Formați makeup-ul după următorii pași: aplicați primer și lăsați să intre în piele, aplicați nuanța dorită de fard pe pleoape, cu o pensulă specială, însă nu în cantități foarte mari, și finisați cu rimelul favorit care vă va face genele arcuite. Așa, veți reuși să obțineți un look natural și să vă concentrați pe trăsăturile dumneavoastră.
  • Cat eye clasic: această tehnică implică aplicarea unui tuș negru pe pleoape, pentru alungirea ochilor în formă de pisică. Acest tip de makeup a fost și a rămas, de-a lungul timpului, unul dintre cele mai atrăgătoare. Prin alungirea ochiului veți reuși să aveți o privire răvășitoare, sexy și mai feminină ca niciodată. Formați makeup-ul după următorii pași: aplicați primerul, la fel ca mai sus, aplicați o nuantă neutră de fard pe pleoape, dar doar dacă doriți, fiind un pas complet opțional, și apoi aplicați tușul negru cu mișcări fine și ușoare. Deși, la început, poate părea o tehnică grea, după mai mult exercițiu veți reuși să trasați tușul dintr-o singură mișcare. Aveți încredere în dumneavoastră și nu vă sfiiți să încercați! Veți arăta excepțional.
  • Smokey eye: un alt tip de eye makeup încântător și feminin este smokey eye. Deși, la bază, este un look mai încărcat, asta nu înseamnă că nu îl puteți purta cu încredere și pe timp de zi. Pentru a-l obține, faceți următorii pași: aplicați primer și, cât așteptați să se usuce, alegeți nuanțele de fard pe care doriți să le combinați. Veți avea nevoie de două culori, una de bază, neutră, și una mai pigmentată. Aplicați fardul neutru pe toată suprafața ochiului apoi continuați cu mișcări circulare aplicarea culorii mai vibrante. Începeți de la colțul din exterior al ochiului, cu tamponări ușoare ale pensulei, și continuați spre interior, pentru a obține efectul smokey. Aplicați cât fard vă doriți, în funcție de încărcarea pe care vreți să o obțineți. Și țineți minte, mișcările ușoare, fără apăsare, sunt cheia!
  • Cat eye colorat: ultimul dar nu cel din urmă look din topul nostru de azi este cat eye-ul colorat. Culorile vibrante, de festival, au început să devină din ce în ce mai populare în România, de curând. Un astfel de look este alegerea perfectă pentru o petrecere sau un concert. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii oferiți în rândurile de mai sus, însă în locul tușului clasic, negru, să folosiți unul colorat. Puteți alege dintr-o mulțime de culori, cum ar fi cele oferite de brandul Nyx: albastru, roz, verde sau chiar roșu. În funcție de culoarea ochilor dumneavoastră, dar și a părului, cu un astfel de look veți reuși să întoarceți toate privirile. Alegeți tușul în cea mai avantajoasă nuanță și defilați cu încredere, oriunde ați merge.

Înainte de încheiere, vrem să vă mai spunem și unde este indicat să purtați astfel de machiaje. Look-ul no-makeup makeup este o alegere perfectă pentru facultate sau birou, sau chiar și pentru zilele în care mergeți la shopping în mall. Cat eye clasic poate fi o alegere excepțională pentru evenimentele selecte sau ieșirile la date cu partenerul. Smokey eye se potrivește și el, de asemenea, evenimentelor selecte sau ieșirilor în oraș cu prietenele. Iar cat eye colorat se va face remarcat la petreceri, după cum v-am amintit mai sus. Indiferent de situație, există un look pentru fiecare ocazie, așa că nu vă temeți să încercați și să experimentați cu produsele de înfrumusețare preferate.

Iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum vă simțiți mai încrezătoare să încercați diverse tipuri de makeup pentru ochi. Nu ezitați să navigați mediul online pentru mai multe recomandări.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending