Contactează-ne

Actualitate

Ștrandul ne așteaptă! „Vă invit să vă bucurați de această vară și de facilitățile oferite “

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ sînt aceleași tarife ca şi în anii precedenți ■ municipalitatea intenționează și accesarea de fonduri europene pentru amenajarea unui Aqua Park ■

Primarul Leonard Achiriloaei a făcut o vizită în ștrandul municipal, care s-a deschis de cîteva zile, pentru a se asigura de faptul că în acest sezon estival există condiții de relaxare.

”La cîteva zile de la deschidere, toate serviciile sînt disponibile fără a exista sincope. Apa din cele trei bazine are o calitate ireproșabilă, toboganele noi sînt atracția celor mici, șezlongurile sînt igienizate corespunzător, iar terasa deservește fără probleme partea de alimentație publică. Apreciez modul în care au avut loc pregătirile pentru acest sezon estival, lucrările de întreținere efectuate se cunosc și sînt apreciate de romașcani. Totodată, înlocuirea sistemului de control-acces și a sistemului de e-ticketing era necesară și s-a implementat fără probleme.

La acest moment, serviciile sînt asigurate de 26 de angajați, inclusiv salvamari și personal calificat la punctul de prim-ajutor. Prețurile și programul de funcționare au rămas neschimbate, motiv pentru care vă invit să vă bucurați de această vară și de facilitățile oferite de Complexul Sportiv și de Agrement Moldova”, a spus primarul Leonard Achiriloaei.

Acesta a anunțat și faptul că municipalitatea intenționează să acceseze și fonduri externe pentru amenajarea unui Aqua Parc, pe terenul situat între biserica de lemn din cartierul Favorit și terenul de volei. „Este un proiect luat în calcul pentru următorul exercițiu financiar, la ADR Nord Est. Este în atenția noastră zona de după terenul de volei care va fi transformată într-un Aqua Park. Este o perspectivă pentru următoarele ghiduri de finanțare europene”, a mai spus edilul șef. Actualul ștrand este o investiție cu fonduri locale, provenite din împrumutul bancar realizat în mandatul ex-primarului Dan Laurențiu Leoreanu de 5.968.945,07 lei cu tot cu TVA, adică peste un milion de euro. Anual, municipalitaea ivestește fonduri pentru întreîinerea Complexului de Agrement Moldova, considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din Moldova.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending