Contactează-ne

Actualitate

Policlinica este în curs de reabilitare. În prima etapă se vor investi 1,8 milioane de lei

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ modenizarea clădirii, una construită în anul 1965, se va face în două etape ■ s-a început cu termoizolarea imobilului ■

Așteptate de ani de zile, lucrările de reabiliatre ale clădirii în care funcționează Policlinica din Roman au început zilele acestea. Conducerea administrației locale din municipiul de la malurile Moldovei și Siretului anunță faptul că lucrările de reabilitare vor fi realizate în două etape.

„Au început lucrările de modernizare la Policlinică, iar primul pas este termoizolarea clădirii cu vată bazaltică. După ani de zile, vom îmbunătăți eficiența energetică în această unitate sanitară și vom asigura un mediu mai confortabil și mai prietenos pentru pacienți și personalul medical.

Modernizarea va fi realizată în două faze. Anul acesta, ne concentrăm pe refacerea termo-energetică exterioară, care include și izolarea terasei. Această etapă este esențială pentru a reduce pierderile de căldură și pentru a asigura o temperatură constantă și plăcută în clădire. După finalizarea lucrărilor de termo-izolare, vom trece la cea de-a doua fază a proiectului.

Această etapă presupune modernizarea instalațiilor interioare, reparații locale și zugrăveli. De asemenea, vom efectua și refacerea hidranților interiori și exteriori, asigurând astfel un mediu sigur și funcțional. Investiția primei faze se ridică la valoarea de 1,8 milioane lei, iar după finalizarea acesteia, vom putea sistematiza parcarea și vom interveni cu un nou covor asfaltic pe strada Dumbrava Roșie”, a precizat primarul Leonard Achiriloaei.

Acesta mai spune că investițiile în infrastructura medicală rămân o prioritate a mandatului său. Imobilul în care funcționează Policlinica a fost construit în 1965 și de atunci nu a suferit decât lucrări de igienizare interioară. Aici funcționează cabinete ale medicilor specialiști, aflați în contract cu Casa Județeană de Sănătate, birourile DSP Roman și o parte din cabinetele ambulatoriului de specialitate.

 

.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending