Contactează-ne

Actualitate

O bătrână centenară. „Este o fărâmă de trecut și o comoară de cunoaștere“

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ Eugenia Cărăușu a primit, la sfârșitul săptămânii trecute, vizita primarului Leonard Achiriloei, fiind felicitată la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani ■

Primarul Leonard Achiriloaei a făcut, la sfârșitul săptămânii trecute, o vizită unei concitadine care a ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani. Înconjurată de familie,  centenara s-a simțit onorată de vizita edilului șef.

„În acest weekend, cu inimă plină de emoție și respect, am fost prezent la aniversarea doamnei Eugenia  Cărăușu, care a ajuns la frumoasa vârstă de 100 de ani. Cu ochii strălucind de bucurie doamna Cărăușu este un exemplu de rezistență, iubire și frumusețe a vieții.

Într-o lume în continuă schimbare, dumneaei este o fărâmă de trecut și o comoară de cunoaștere. M-am bucurat să-i pot înmâna o diplomă aniversară, un tort și un buchet de flori – simboluri ale recunoașterii și ale afecțiunii comunității. Această întâlnire mi-a amintit mie și colegilor mei, faptul că vârsta este doar o cifră, iar viața noastră este alcătuită din momente prețioase pe care le trăim alături de cei dragi.

Fiecare zi merită să fie trăită cu pasiune și în fiecare etapă a vieții putem găsi motive să zâmbim și să fim recunoscători”, a consemnat, pe pagina de socializare, primarul Leonard Achiriloei, care este convins de faptul că orice persoană ajunsă la o asemenea vârstă este o sursă de inspirație pentru cei din jur, un model de viață, cu bune, cu rele.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending