Contactează-ne

Actualitate

Misiuni executate de polițiști și sancțiunile aplicate

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ la finalul săptămânii trecute, oamenii legii au desfășurat o serie de acțiuni pe linia prevenirii şi combaterii infracționalității stradale, a faptelor cu violență și nerespectării regulilor de circulație ■ au fost verificate și 7 săli de păcănele și 2 baruri ■

Poliția Neamț a transmis ce misiuni au avut loc pentru asigurarea siguranței cetățenilor, în perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2023. Astfel, în intervalul orar 18.00 – 01.00, cadrele de Serviciul Ordine Publică, Serviciul Investigații Criminale, Poliția municipiului Roman, împreunănă cu jandarmi, o acțiune pe linia combaterii infracționalității stradale.

Au mai fost în vizor prevenirea faptelor cu violență și combaterii nerespectării regulilor de circulație de către participanții la traficul de pe drumurile publice. Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au explicat conducătorilor auto,importanța unei conduite responsabile în trafic. Totodată, au fost efectuate verificări la 7 săli de joc de noroc  și 2 baruri.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, fiind reținut un permis de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare. Pe data de 1 octombrie 2023, în intervalul 14.00 – 22:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, au continuat acțiunile pe raza de competență a secției. Pentru abaterile constante, au fost aplicate 40 sancțiuni contravenționale.

A fost reținut un permis de conducere și retras un certificate  de înmatriculare, pe parcursul misiunii fiind verificate 90 de autovehicule și legitimate aproximativ 100 de persoane. Duminică, între 16.00 – 23.00, oamenii legii de la Secțiea Rurală Ion Creangă au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor piscicole și cinegetice, fiind legitimate de 18 persoane şi aplicate 4  contravenții.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending