Contactează-ne

Actualitate

Lucrurile importante de luat în considerare înainte de a cumpăra plafoniere

Știre publicată în urmă cu

în data de

Plafonierele sunt disponibile în diferite modele de LED-uri și game de prețuri. Aceste lumini decorative joacă un rol important în a decide ambianța casei. Pe lângă iluminare, o plafonieră influențează starea de spirit a casei și, prin extensie, a ocupanților acesteia.

 

Luminile de tavan sunt disponibile în multe modele, modele și opțiuni de buget. De la plafoniera tradițională la cea modernă și de la sticlă la bambus, puteți alege dintr-o gamă nesfârșită de modele de corpuri de iluminat.

 

Cu toate acestea, selectarea acestui iluminat, în special a plafonierelor false, nu este atât de simplă pe cât pare. În plus față de iluminat, fiind atrăgătoare din punct de vedere vizual, aceste lumini decorative trebuie să corespundă, de asemenea, standardelor regulilor de bază ale iluminatului casei.

Sfaturi generale privind iluminatul

 

  • Plafoniera principală trebuie să fie luminoasă. Utilizarea plafonierelor cu LED-uri de putere adecvată face ca încăperea să fie confortabilă.
  • Dacă agățați corpuri de iluminat de tavan, asigurați-vă că acestea sunt atârnate la o înălțime adecvată. Înălțimea standard a iluminatului rămâne de 2 metri de la podea.
  • În timp ce alegeți modelele de plafonieră de plafon fals, asigurați-vă că acestea se potrivesc cu și îmbunătățesc interioarele spațiului.
  • Evitați luminile de podea și luminile de joasă înălțime pentru dormitoarele care aparțin copiilor.
  • Alegeți acele corpuri de iluminat pentru casă care vin cu instalare și întreținere ușoară, cum ar fi Nanoleaf .
  • Instalați plafoniere cu LED-uri pentru locuințe, deoarece acestea vin cu o tehnologie de ultimă oră care le face mai flexibile și mai eficiente.
  • Alegeți modelele de plafonieră care rezolvă nuanțele estetice, dar și funcționale ale spațiului.
  • Asigurați-vă că luminile pentru tavan fals pe care le alegeți nu sunt prea grele pentru tavanele false.
  • Instalarea iluminatului cu ventilatoare nu este o sarcină simplă. Implică multe fire și piese. Prin urmare, asigurați-vă că iluminatul cu ventilatoare este instalat corespunzător.
  • Dacă instalați lumini pătrate într-o cameră, asigurați-vă că restul corpurilor de iluminat au aceeași formă. Aceeași regulă se aplică și pentru luminile rotunde. Dacă corpurile de iluminat au forme diferite, aspectul general nu iese bine. Prin urmare, simetria geometrică este esențială.

 

Plafoniere pentru camera de zi și hol

Iluminatul pentru camera de zi urmează, de obicei, conceptul de stratificare. Iluminatul pentru camera de zi trebuie să fie capabil să acomodeze funcționalitatea pentru o serie de activități.

 

De obicei, oamenii petrec mult timp în camera de zi. Aceștia se angajează în sarcini precum relaxarea, jocurile, vizionarea de T.V., conversații etc. Prin urmare, iluminatul pentru camera de zi trebuie să ofere iluminare ambientală, de sarcină și de accent.

 

O combinație de benzi de lumini cu LED-uri, plafoniere cu panouri, lămpi de tip „cove” și alte lumini decorative, cum ar fi candelabrele, constituie iluminatul ideal pentru camera de zi.

Plafoniere pentru dormitor

Principala preocupare a iluminatului pentru dormitor este de a oferi o iluminare confortabilă care să permită iluminatul sarcinilor. Iluminatul pentru dormitor oferă iluminare ambientală. Pentru un iluminat suplimentar pentru sarcini, puteți instala aplice de perete, lămpi de noptieră și alte corpuri de iluminat.

 

Dormitoarele au, în general, un punct central. Prin urmare, puteți instala iluminat cu ventilatoare și obține beneficii sănătoase. Iluminatul cu ventilator permite iluminarea și circulația aerului, ambele extrem de importante.

 

Dacă nu doriți să vă aglomerați noptiera, puteți instala corpuri de iluminat montate pe perete sau o lampă decorativă de o parte și de alta a patului ca iluminat de noptieră. Trebuie să folosiți plafoniere cu LED pentru dormitor cu întrerupătoare cu variator. În acest fel, puteți controla nivelul de luminozitate în funcție de starea de spirit și de nevoie.

Plafoniere pentru bucătărie

Iluminatul bucătăriei trebuie instalat cu atenție. Fiind unul dintre cele mai funcționale spații ale casei, bucătăriile au nevoie de un iluminat perfect pentru sarcini.

 

Un set de iluminat modest pentru bucătărie trebuie să includă un iluminat general pentru iluminatul ambiental, un iluminat sub dulap și o lampă suspendată deasupra blatului. Iluminatul de tip cove pentru bucătărie oferă, de asemenea, o iluminare ambientală confortabilă. Plafonierele moderne cu LED oferă caracteristici reglabile pentru un iluminat mai comod.

Plafoniere pentru băi

Baia este un spațiu destinat îngrijirii personale. Prin urmare, necesită o iluminare atentă. Iluminatul băii nu trebuie să arunce umbre asupra persoanei care se află în fața oglinzii. Aceasta este o problemă frecventă care apare în cazul iluminatului din baie. Așadar, este recomandabil să instalați un iluminat central suspendat cu un corp de iluminat suplimentar montat pe perete pe oglindă.

 

Cel mai bun iluminat pentru baie este cel care se adaptează la nevoile de iluminare în schimbare pe parcursul zilei. Instalarea plafonierelor cu LED servește bine acest scop.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending