Contactează-ne

Actualitate

Fonduri europene pentru oraşul Roznov!

Știre publicată în urmă cu

în data de

9.199.177 lei vor ajunge la Roznov, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, pentru a finanța proiectul de modernizare a drumurilor de interes local.

 

Primarul oraşului Roznov, domnul Vasile Pavăl, alături de domnul senator Eugen Țapu Nazare, a semnat astăzi contractul de finanțare cu ministrul Dezvoltării, domnul Adrian Veştea, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației.

 

Este vorba despre o nouă investiție importantă în infrastructura rutieră locală, care contribuie la dezvoltarea oraşului şi creşterea siguranței pe drumurile intra-vilane.

Această nouă absorție de fonduri europene confirmă capacitatea localităţilor nemțene de a valorifica oportunitățile de finanțare şi a le transforna în investiții necesare pentru comunitate.

 

Administrația liberală este orientată spre construcție, inovație şi dezvoltare,  iar absorția fondurilor guvernamentale şi europene reprezintă un pas esențial pentru îndeplinirea obiectivelor de modernizare în fiecare comunitate nemțeană.

Atât investițiile în infrastructura rutieră, cât şi celelalte proiecte în derulare sunt investiții directe în viitorul roznovenilor. Dezvoltarea locală înseamnă creşterea nivelului de trai pentru întreaga comunitate, condiții optime, confort şi facilități moderne.

 

Administrațiile locale liberale au avut toate aceste considerente în vedere atunci când au depus proiecte de investiții în raport cu gradul de necesitate al aceatora în comunitate şi de impactul important pe care, odată realizate, acestea le vor avea în viața de zi cu zi a localnicilor.

 

Fiecare investiție în localităţile nemțene este o promisiune îndeplinită pentru dezvoltarea județului Neamț!

Se poate!

 

#AdministrațieLiberală

#FonduriEuropene #PNIAnghelSaligny

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending