Contactează-ne

Actualitate

Foc şi panică la Ticoş, casă şi anexă în flăcări. O bătrînă a fost transportată la spital

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un puternic incendiu a mistuit parte din agoniseala unei localnice septuagenare din Ticoş, comuna Bicazu Ardelean.

Evenimentul nedorit a avut loc înainte de ivirea zorilor, pe 6 aprilie 2022, fiind anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112, înregistrat în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ în jurul orei 04:09. Forţele de intervenţie au fost anunţate că arde o anexă gospodărească din localitatea menţionată.

La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Detaşementul de pompieri Piatra Neamţ, în ajutor venind voluntari de la SVSU Bicazu Ardelean şi Bicaz Chei. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul şi la acoperişul unei anexe gospodăreşti, la acoperişul locuinţei, cu posibilitatea propagării la întreaga construcţie şi la anexele gospodăreşti aflate în gospodăria învecinată.

Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite. A ars anexa gospodărească cu o suprafaţă de 35 mp, acoperişul locuinţei pe o suprafaţă decirca 30 mp şi 2 mc de cherestea amplasată în gospodăria învecinată. Coşul de fum deteriorat a fost cauza probabilă de producere a incendiului, a anunţat ISU Neamţ.

Proprietara locuinţei, o femeie în vîrstă de 74 de ani, a suferit un atac de panică, fiind preluată de echipajul SMURD şi transportată la Centrul Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Bicaz.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending