Contactează-ne

Actualitate

Bugetul municipiului Piatra-Neamţ, în dezbatere

Știre publicată în urmă cu

în data de

Bugetul municipiului Piatra-Neamț este, în această perioadă, în dezbatere publică.

Secțiunii dezvoltare îi sunt alocate, în acest an, 216 milioane de lei, cu peste 60 de milioane mai mult față de anul precedent. La bugetul orașului vor intra sume importante pentru proiecte cu finanțări europene: 100 de milioane de lei prin Planul Național de Redresare și Reziliență și 33 de milioane prin Programul Operațional Regional.

 

Am pus la punct, alături de colegii mei din primărie, planul de buget pentru 2023. Efectul investițiilor și al lucrărilor este vizibil – avem un buget aproape dublu față de acum doi ani. 2023 fi un an cu multe investiții, un an în care vom finaliza cele mai importante proiecte de modernizare a orașului, în care vom vedea schimbări mari în Piatra-Neamț și avem un proiect de buget care reflectă întocmai importanța pe care am acordat-o secțiunii de dezvoltare”, a declarat primarul municipiului Piatra Neamţ, Andrei Carabelea.

 

Săptămâna viitoare vor avea loc la Primărie patru dezbateri tematice, în cadrul cărora vor fi discutate alocările pe principalele secțiuni de buget și propunerile venite din partea mai multor categorii socio-profesionale:

 

  • Luni, 16 ianuarie, ora 12:00 – directori de școli, reprezentanți ai părinților și ai elevilor
  • Luni, 16 ianuarie, ora 14:00 – reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale, tinerilor, instituțiilor de cultură, cetățeni
  • Marți, 17 ianuarie, ora 12:00 – reprezentanți ai asociaților și cluburilor sportive
  • Marți, 17 ianuarie, ora 15:00 (la Rubik Hub) – mediul de afaceri pietrean.

 

„Așteptăm propunerile și sugestiile dumneavoastră cu privire la proiectul de buget pentru 2023 pe toate canalele de comunicare:

 

Întregul proiect de buget este disponibil spre consultare pe site-ul Primăriei: https://bit.ly/DezbatereBuget2023”, se precizează într-un comunicat de presă emis de reprezentanţii municipalităţii pietrene.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending