Contactează-ne

Actualitate

3 motive pentru a adora acest aspirator robot

Știre publicată în urmă cu

în data de

Aspiratoarele robot sunt concepute pentru a vă face viața mai ușoară și pentru a economisi la treburile casnice, dându-vă o mână de ajutor.

 

La urma urmei, nimănui nu-i place să dea cu aspiratorul, iar dacă aveți o gospodărie plină, cu copii și animale de companie care aduc murdărie în casă în mod constant, atunci probabil că veți detesta curățenia nesfârșită care vine odată cu aceasta.

 

Aspiratoarele robot sunt soluția ideală pentru această problemă. Suntem mari fani ai acestor dispozitive de curățare inteligente, iar Roborock S6 se află în fruntea listei ca fiind unul dintre cele mai noi și mai bune dispozitive care vă ajută să vă curățați casa.

 

Iată 3 motive pentru care îl iubim.

1. Un sistem de cartografiere inteligentă impresionant

Aspiratoarele robot includ diferiți senzori și module de scanare pentru a detecta dispunerea locuinței dvs. pe măsură ce trec prin ea. Aceștia permit aspiratoarelor să navigheze în jurul și din cameră în cameră fără să se lovească de tot ce se află la vedere.

 

Roborock S6 are nu mai puțin de 14 dintre acești senzori încorporați în designul său. De asemenea, se mândrește cu un sistem de cartografiere cu laser de înaltă precizie. Acest sistem funcționează în timp real, permițându-i robotului să „picteze” o hartă a casei dvs. și a încăperilor pe care le curăță de fiecare dată când iese.

 

Acest sistem inteligent de cartografiere are mai multe beneficii. În primul rând, vă permite să vedeți un istoric al locurilor în care a fost aspiratorul robot și al camerelor pe care le-a curățat. De asemenea, evidențiază orice probleme pe care acesta le-ar fi putut întâmpina pe parcurs – cum ar fi obstacolele care l-au împiedicat să curețe o cameră întreagă.

 

În al doilea rând, sistemul de cartografiere creează, de asemenea, o hartă editabilă a podelei. Aceasta vă permite să denumiți anumite încăperi și să accesați o hartă virtuală ușor de utilizat a locuinței dvs. din aplicația însoțitoare (disponibilă pentru dispozitive Android sau iOS).

 

Din cadrul acestei aplicații, puteți apoi să setați robotul să curețe anumite încăperi, să efectueze o curățare punctuală a unei anumite zone sau pur și simplu să setați bariere virtuale de interzicere a accesului pentru a bloca zonele sensibile. S-ar putea să doriți să utilizați barierele virtuale pentru a împiedica robotul de curățare să interfereze cu bolurile de mâncare pentru pisici sau să se apropie prea mult de cablurile de alimentare împrăștiate pe podea.

 

Deoarece cartografierea este în timp real, aceasta poate fi actualizată de fiecare dată când robotul de curățare iese. Ceea ce înseamnă că este ușor să îl mutați între etajele casei dvs. fără a crea probleme. Acest lucru este util și în cazul în care cineva a lăsat din greșeală ușa unui dormitor închisă prima dată, dar este deschisă data viitoare când robotul iese la curățenie.

 

Faptul că puteți face clic oriunde pe hartă și să-i spuneți robotului să meargă acolo și să curețe este remarcabil de util. Acest sistem facilitează foarte mult nu numai controlul robotului aspirator, ci și urmărirea progresului acestuia.

2. Capacități impresionante de curățare

Desigur, una dintre cele mai importante caracteristici ale unui aspirator robot trebuie să fie capacitatea de a curăța efectiv cu succes. Roborock S6 nu dezamăgește în acest domeniu. Are capacități de aspirare puternice și un design care îi asigură că adună cât mai multă murdărie cu fiecare trecere prin casa dvs.

 

Utilizând acest aspirator robot zilnic, veți constata că îi goliți în mod regulat coșul de gunoi, ceea ce reprezintă o dovadă a cât de bine curăță. De asemenea, sunt disponibile niveluri de aspirare variabile, dacă doriți ca robotul să curețe noaptea sau la primele ore ale dimineții în modul silențios sau să treacă prin casă cu aspirație maximă când nu este nimeni prin preajmă. Alegerea vă aparține.

 

O baterie mare de 5200mAH litiu-ion asigură faptul că robotul continuă să meargă și să meargă, de asemenea. Cu o putere de curățare de până la trei ore în cel mai silențios mod de aspirare.

3. Abilități de curățare a mai multor suprafețe

Roborock S6 este conceput pentru a aborda orice zonă a casei dvs. cu o finețe de curățare superbă.

 

Acest aspirator robot are o perie de curățare cu acțiune dublă, care este în parte cu peri standard, în parte cu aripioare cauciucate. Acest lucru îl face la fel de capabil pe podelele dure ca și pe covoare. Așadar, indiferent dacă curățați gresie, parchet din lemn, mochetă de pluș sau lino, Roborock S6 aspiră toată murdăria și murdăria cu ușurință.

 

De asemenea, peria laterală cu viteză variabilă asigură rezultate excelente și atunci când trece de-a lungul plintei și chiar pe marginile încăperilor.

 

Ca și cum această performanță de curățare nu ar fi fost suficientă, aspiratorul Roborock S6 dispune și de un sistem avansat de curățare care utilizează fie cârpe de unică folosință, fie un sistem de prosoape din microfibră pentru a vă curăța frumos și curat podelele dure.

Pur și simplu umpleți cu apă, atașați-o la partea inferioară a aspiratorului robot și setați-l în modul mopping și acesta va curăța urmele minore și murdăria de suprafață pentru a vă ajuta să vă păstrați podelele curate și curate.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Prefectul de Neamţ ameninţă cu judecata liderii PNL

Știre publicată în urmă cu

în data de

Prefectul de Neamţ, Adrian Niţă, spune că îi va da în judecată pe liderii liberalilor nemţeni, după ce aceştia au făcut public un comunicat de presă în legătură cu lucrările efectuate pe podul de pe drumul naţional DN2, la intrarea în municipiul Roman.

Prefectul s-a declarat deranjat de “minciunile și calomniile pe care semnatarii acestui comunicat le-au făcut la adresa mea” şi face precizarea că “îi voi chema în judecată pentru a răspunde civil pentru prejudiciul de imagine pe care mi l-au produs”.

El mai spune şi care este motivul pentru care a luat această decizie: “Această decizie am luat-o deoarece nemțenii nu sunt datori să asiste la bălăcărelile publice proliferate de politicieni care nu s-au remarcat în activitatea lor politică și administrativă decât prin circ și comportament de mahala”.

În ceea ce priveşte starea şi evoluţia lucrărilor la pod, în comunicatul de presă emis de prefect se fac următoarele precizări:

“Reprezentanții DRPDP Iași ne-au comunicat că această activitate a fost contractată de o firmă specializată respectându-se procedurile legale. Operațiunea constă în demontarea rostului degradat, refacerea suportului, trasarea și realizarea găurilor, montarea rosturilor noi.

Din punct de vedere tehnic, lucrarea de înlocuire a unui rost de dilatație are termen de finalizare de cel puțin 5 zile/fir. Termenul nu poate fi devansat deoarece sunt folosite în procesul tehnologic betoane speciale cu termen strict de întărire și protecție. Având în vedere complexitatea operațiunii și instalațiile folosite, activitatea nu se poate desfășura pe timpul nopții, ci doar pe timpul zilei. Totodată, în procesul tehnologic există și pauze obligatorii în care nu pot fi executate alte operațiuni și nici nu se poate circula pe sectorul respectiv. Termenul contractual de finalizare a lucrării este sfârșitul lunii august a.c.

Se încearcă finalizarea lucrărilor într-un timp mai scurt, dar fără a fi afectate etapele tehnologice”.

Citește știrea

Actualitate

Calvarul va mai dura. Cozi de kilometri pe E-85, din cauza lucrărilor de la podul de Horia

Știre publicată în urmă cu

în data de

Autor

■ neexistînd rută alternativă, cozile de maşini se întind pe 6-7 kilometri în ambele sensuri ■ problema descongestionării traficului nu are soluţie ■ lucrările ar trebui să fie terminate la finalul lunii august ■

Direcţia Regională de Drumuri Iaşi a început reparaţii la mai multe poduri din raza sa de responsabilitate, printre acestea numărîndu- se şi lucrarea de la cel de Horia, care asigură accesul prin Roman, pe E-85, spre Suceava, Iaşi sau Bacău. Numai că, pe ambele sensuri, zilnic, aglomeraţia depăşeşte limitele normalului.

Se formează cozi de 6-7 kilometri pe ambele sensuri, lucru care irită la maxim conducătorii auto, sau pe cei care tranzitează zona, fiind în concediu. Florin Marius Sima, liderul Sindicatului Naţional al Lucrătorilor din Pentinenciare, filiala Bacău, care face naveta, are de fiecare dată probleme, fiind nevoit să plece că cel puţin o oră înainte, pentru a nu întîrzia la serviciu.

„Traficul este îngreunat şi la modul glumeţ aş spune că ar trebui să se aducă un bac care să folosească la traversarea rîului Moldova. Fac naveta de la Roman la Bacău şi de la începutul lunii am mari probleme, pentru că trebuie să iau în calcul un timp suficient pentru a nu întîrzia la serviciu. Luni, 8 august, am stat în trafic 3 ore pentru a ajunge la Bacău, iar astăzi, cînd m-am întors de la Bacău am aşteptat două ore şi jumătate să intru în Roman.

Coada era pînă la Secuieni. În acest timp, la pod nu lucra nimeni. Vreo patru muncitori stăteau în staţia de benzină de la intrarea pe pod, la o cafea şi o ţigară. În coloană erau maşini cu numere din toate judeţele ţării şi foarte multe TIR-uri cu număr de Ucraina. Lumea e nervoasă, iese din maşină, înjură, dar nu are pe cine întreba ce se întîmplă, pentru că nu există cineva care să dirijeze traficul“, a declarat Florin Sima.

Purtătorul de cuvînt al DRDP Iaşi, Neculai Popovici, a declarat că lucrarea are ca termen de execuţie sfîrşitul lunii august: „Operaţiunea constă în demontarea rostului degradat, refacerea suportului, trasarea şi realizarea găurilor, montarea rosturilor noi. Din punct de vedere tehnic, lucrarea de înlocuire a unui rost de dilataţie are termen de finalizare de cel puţin 5 zile/fir.

Termenul nu poate fi devansat, deoarece sînt folosite în procesul tehnologic betoane speciale, cu timp strict de întărire şi protecţie. Avînd în vedere complexitatea operaţiunii şi instalaţiile folosite, activitatea nu se poate desfăşura pe timpul nopţii, ci doar ziua. Totodată, în procesul tehnologic există şi pauze obligatorii în care nu pot fi executate alte operaţiuni şi nici nu se poate circula pe sectorul respectiv. Termenul de finalizare a lucrării este sfârşitul lunii august“.

Poliţia Neamţ cunoaşte problema, dar nu are nici o pîrghie de rezolvare, ţinînd cont că nu există variantă ocolitoare. „În acest moment, valorile de trafic sînt foarte ridicate şi din cauza TIR-urilor din Ucraina, care transportă cereale spre Constanţa. Constructorul are un anumit termen de execuţie şi ne dorim respectarea lui.

Dacă lucrarea se prelungeşte, în septembrie începe şcoala şi traficului existent i se va adăuga cel specific transportului şcolar. E adevărat că nu există poliţişti care să dirijeze traficul, dar vorbind de situaţia complicată. Noi verificăm permanent valorile de trafic, pentru a nu exista incidente, dar nu ajută cu nimic“, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvînt al Poliţiei Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

VIDEO: Turist din Iaşi, accidentat de o stâncă desprinsă din Chei

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Iaşi, a fost accidentat de o bucată de stâncă desprinsă dintr-un versant muntos din Bicaz-Chei.

“Astăzi, 10 august, în jurul orei 15.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, o bucată de stâncă din zona Bicaz-Chei s-a desprins, accidentând o persoană.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 34 de ani, din județul Iași, se afla împreună cu mai multe persoane în zona turistică Bicaz-Chei, ar fi fost accidentat de o bucată de stâncă desprinsă din versantul muntos.

Polițiștii efectuează verificări pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs acest eveniment”, a declarat subinspector Ciofu Ramona, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Conform unor surse neoficiale, în momentul în care s-a produs nedoritul incident, bărbatul era cu soţia şi cei doi copii.

Vom reveni.

UPDATE: Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital. A fost solicitat un elicopter SMURD pentru a fi transportat la un spital din Iaşi.

UPDATE 2: Victima a suferit traumatisme la nivelul capului și se află într-o stare gravă – sursa ISU Neamţ

FOTO: generica

Citește știrea
AdvertisementTrending