Contactează-ne

Actualitate

3 motive pentru a adora acest aspirator robot

Știre publicată în urmă cu

în data de

Aspiratoarele robot sunt concepute pentru a vă face viața mai ușoară și pentru a economisi la treburile casnice, dându-vă o mână de ajutor.

 

La urma urmei, nimănui nu-i place să dea cu aspiratorul, iar dacă aveți o gospodărie plină, cu copii și animale de companie care aduc murdărie în casă în mod constant, atunci probabil că veți detesta curățenia nesfârșită care vine odată cu aceasta.

 

Aspiratoarele robot sunt soluția ideală pentru această problemă. Suntem mari fani ai acestor dispozitive de curățare inteligente, iar Roborock S6 se află în fruntea listei ca fiind unul dintre cele mai noi și mai bune dispozitive care vă ajută să vă curățați casa.

 

Iată 3 motive pentru care îl iubim.

1. Un sistem de cartografiere inteligentă impresionant

Aspiratoarele robot includ diferiți senzori și module de scanare pentru a detecta dispunerea locuinței dvs. pe măsură ce trec prin ea. Aceștia permit aspiratoarelor să navigheze în jurul și din cameră în cameră fără să se lovească de tot ce se află la vedere.

 

Roborock S6 are nu mai puțin de 14 dintre acești senzori încorporați în designul său. De asemenea, se mândrește cu un sistem de cartografiere cu laser de înaltă precizie. Acest sistem funcționează în timp real, permițându-i robotului să „picteze” o hartă a casei dvs. și a încăperilor pe care le curăță de fiecare dată când iese.

 

Acest sistem inteligent de cartografiere are mai multe beneficii. În primul rând, vă permite să vedeți un istoric al locurilor în care a fost aspiratorul robot și al camerelor pe care le-a curățat. De asemenea, evidențiază orice probleme pe care acesta le-ar fi putut întâmpina pe parcurs – cum ar fi obstacolele care l-au împiedicat să curețe o cameră întreagă.

 

În al doilea rând, sistemul de cartografiere creează, de asemenea, o hartă editabilă a podelei. Aceasta vă permite să denumiți anumite încăperi și să accesați o hartă virtuală ușor de utilizat a locuinței dvs. din aplicația însoțitoare (disponibilă pentru dispozitive Android sau iOS).

 

Din cadrul acestei aplicații, puteți apoi să setați robotul să curețe anumite încăperi, să efectueze o curățare punctuală a unei anumite zone sau pur și simplu să setați bariere virtuale de interzicere a accesului pentru a bloca zonele sensibile. S-ar putea să doriți să utilizați barierele virtuale pentru a împiedica robotul de curățare să interfereze cu bolurile de mâncare pentru pisici sau să se apropie prea mult de cablurile de alimentare împrăștiate pe podea.

 

Deoarece cartografierea este în timp real, aceasta poate fi actualizată de fiecare dată când robotul de curățare iese. Ceea ce înseamnă că este ușor să îl mutați între etajele casei dvs. fără a crea probleme. Acest lucru este util și în cazul în care cineva a lăsat din greșeală ușa unui dormitor închisă prima dată, dar este deschisă data viitoare când robotul iese la curățenie.

 

Faptul că puteți face clic oriunde pe hartă și să-i spuneți robotului să meargă acolo și să curețe este remarcabil de util. Acest sistem facilitează foarte mult nu numai controlul robotului aspirator, ci și urmărirea progresului acestuia.

2. Capacități impresionante de curățare

Desigur, una dintre cele mai importante caracteristici ale unui aspirator robot trebuie să fie capacitatea de a curăța efectiv cu succes. Roborock S6 nu dezamăgește în acest domeniu. Are capacități de aspirare puternice și un design care îi asigură că adună cât mai multă murdărie cu fiecare trecere prin casa dvs.

 

Utilizând acest aspirator robot zilnic, veți constata că îi goliți în mod regulat coșul de gunoi, ceea ce reprezintă o dovadă a cât de bine curăță. De asemenea, sunt disponibile niveluri de aspirare variabile, dacă doriți ca robotul să curețe noaptea sau la primele ore ale dimineții în modul silențios sau să treacă prin casă cu aspirație maximă când nu este nimeni prin preajmă. Alegerea vă aparține.

 

O baterie mare de 5200mAH litiu-ion asigură faptul că robotul continuă să meargă și să meargă, de asemenea. Cu o putere de curățare de până la trei ore în cel mai silențios mod de aspirare.

3. Abilități de curățare a mai multor suprafețe

Roborock S6 este conceput pentru a aborda orice zonă a casei dvs. cu o finețe de curățare superbă.

 

Acest aspirator robot are o perie de curățare cu acțiune dublă, care este în parte cu peri standard, în parte cu aripioare cauciucate. Acest lucru îl face la fel de capabil pe podelele dure ca și pe covoare. Așadar, indiferent dacă curățați gresie, parchet din lemn, mochetă de pluș sau lino, Roborock S6 aspiră toată murdăria și murdăria cu ușurință.

 

De asemenea, peria laterală cu viteză variabilă asigură rezultate excelente și atunci când trece de-a lungul plintei și chiar pe marginile încăperilor.

 

Ca și cum această performanță de curățare nu ar fi fost suficientă, aspiratorul Roborock S6 dispune și de un sistem avansat de curățare care utilizează fie cârpe de unică folosință, fie un sistem de prosoape din microfibră pentru a vă curăța frumos și curat podelele dure.

Pur și simplu umpleți cu apă, atașați-o la partea inferioară a aspiratorului robot și setați-l în modul mopping și acesta va curăța urmele minore și murdăria de suprafață pentru a vă ajuta să vă păstrați podelele curate și curate.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending