Contactează-ne

Actualitate

Vreme „amestecată“ prognozează meteorologii. Cum va fi în week-end şi săptămîna viitoare

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ meteorologii prognozează maxime cuprinse între 12 şi cel mult 22 de grade ■ în cea mai rece noapte de săptămîna viitoare vor fi doar 4 grade ■ vor fi şi ceva precipitaţii ■

Meteorologii au prognozat vreme „amesteacată“ pînă la jumătatea lui Florar, iar zilele cu temperaturi adecvate perioadei vor alterna cu intervale deosebit de reci. Maximele diurne se vor situa între 12 şi cel mult 22 de grade, însă în cea mai rece noapte de săptămîna viitoare în zona noastră mercurul din termometre coboară spre 4 grade.

Vor fi şi ceva precipitaţii, nu foarte importante din punct de vedere cantitativ. Astăzi, 5 mai, este o zi frumoasă, cu soare, dar nu prea caldă, pentru că la prînz se aşteaptă vreo 17 grade. Cam la fel va fi vremea şi mîine, 6 mai. Se anunţă cer variabil cu soare, o maximă diurnă de 18 grade şi o minimă nocturnă în scădere pînă la 6 grade.

Cel mai cald din ultima perioadă va fi în week-end. Sîmbătă, 7 mai, va fi timp bun, iar la amiază ne vom bucura de valori termice ce ajung pînă la 20 de grade. Cu toate acestea, regimul termic nocturn rămîne modest şi nu vor fi mai mult de 7 grade. Duminică, 8 mai, va fi timp bun şi frumos, cel puţin în prima parte a zilei, însă după amiază ar putea veni ceva ploi.

Maxima diurnă rămîne staţionară la 20 de grade, însă noaptea va fi mai blîndă, cu 9 grade. La începurtul săptămînii viitoare se depreciază temperaturile. Luni, 9 mai, nu vor fi mai mult de 16 grade, iar după amiază pot fi ceva averse. Totuşi noaptea va fi destul de cald, 10 grade. Cea mai rece zi din intervalul de prognoză pare a fi cea de marţi, 10 mai şi chiar dacă va fi soare, la prînz se ating cu greu 12 grade, în timp ce minima nocturnă coboară la 6 grade.

Se mai încălzeşte niţel miercuri, 11 mai, cînd va fi cer variabil cu soare şi vreo 17 grade la prînz. Urmează cea mai rece noapte cu o minimă de numai 4 grade. Joi, 12 mai, cerul nu va fi brăzdat e nici un nor, soarele va fi la datorie şi aduce 20 de grade Celsius. Cea mai caldă zi pare a fi cea de vineri, 13 mai, cînd ne vom bucura de 22 de grade.

Acelaşi trend îl au şi valorile termice nocturne, iar minima saltă la 11 grade. Sîmbătă, 15 mai, vor fi 21 de grade, cu averse după amiază, iar peste noapte se vor înregistra 13 grade. Duminică, 15 mai, la jumătatea lunii, va fi cer acoperit şi plouă mocăneşte la 18 grade. După lăsarea întunericului mercurul din termometre rămîne cantonat la 13 grade.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending