Contactează-ne

Actualitate

„Verde înseamnă viață!” – liberalii nemţeni la plantat puieţi

Știre publicată în urmă cu

în data de

George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ, anunţă că liberalii nemţeni au participat la o amplă acţiune de împădurire. „Verde înseamnă viață!” a fost ideea centrală a acestei manifestări care s-a concretizat în plantarea a peste 300 de puieţi de fag şi de stejar.

„Sub această deviză am plantat ieri peste 300 de puieți de fag şi stejar la Târgu Neamț, într-o amplă acțiune de împădurire, la care ne dorim să ni se alăture cât mai mulți nemțeni.

Ne dorim un județ verde, curat şi sănătos, cu spații naturale de care să ne putem bucura cât mai mult timp şi pentru asta trebuie să contribuim fiecare la îmbunătățirea şi protecția condițiilor de mediu.

✌ Alături de tinerii liberali din Târgu Neamț, de preşedintele PNL al oraşului, Aciocarlanoae Andrei  şi de domnul primar din Timişeşti, Vasile Marculet, am dat startul unei campanii de împădurire în județul Neamț, la care au luat parte domnul senator Eugen Țapu-Nazare, domnul deputat Tudor Polak, dar şi specialişti în domeniu, precum şeful Direcției Silvice Neamț, domnul Tamaslacaru Valentin, domnul inginer Traian Humulescu şi mulți alți lucrători din domeniul silvic.

O mână de ajutor a venit şi din partea doamnelor liberale din Târgu Neamț, printre care şi doamna Claudia Barna, inspector general adjunct al ISJ Neamț, care au muncit cu mult spor şi bună dispoziție.

🔝Mă bucur să văd alături de noi oameni implicați în această importantă acțiune de mediu, care îmbogățeşte zonele de pădure ale județului şi oferă o gură de aer curat celor care locuiesc în apropiere.

✅ Pentru că =VerdeÎnseamnăViață, continuăm să împădurim cât mai multe zone din județul Neamț şi vă aşteptăm cu drag alături de noi!”, a declarat George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending