Contactează-ne

Actualitate

Uşi “sparte” de pompieri: o femeie a fost transportată la spital, pentru un bărbat a fost prea târziu

Știre publicată în urmă cu

în data de

Pompierii nemţeni au fost solicitaţi, luni, 30 ianuarie, să intre în două locuinţe din judeţul Neamţ, în condiţiile în care locatarii acestora nu puteau fi contactaţi de rude sau cunoştinţe.

Prima misiune de acest gen, desfăşurată în municipiul Roman, nu a avut, din păcate, rezultatul dorit, în sensul că în casă a fost găsit trupul neînsufleţit al unui bătrân.

“În jurul orei 12:25, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la o casă situată pe strada Petrodava în municipiul Roman.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman.

Pompierii au intrat în casă și  într-una din camere au găsit un bărbat de 78 de ani ce nu prezenta semne vitale”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ.

O misiune similară, desfăşurată de această dată în comuna Horia, s-a soldat cu transportarea la spital a unei femei în vârstă de 76 de ani, găsită de pompieri în stare de semiconştienţă.

“În jurul orei 10:30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la o casă situată pe strada Simion Bărnuțiu în comuna Horia.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au intrat în casă, unde au găsit o femeie de 76 de ani, căzută într-o cameră în stare de semiconştiență. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la CPU Roman”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ.

FOTO: generica

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending