Contactează-ne

Prima pagină

Un polițist s-a împușcat în cap. Motivul rămâne, deocamdată, un mister

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ era încadrat la Biroul Rutier Roman și nu se știe ce l-a determinat să facă un asemenea gest necugetat ■ sinuciderea a fost anunțată la 112 de către soție ■ fostul său comandant, comisarul șef Dragoș Bălău, susține că Bogdan Mihalache era un cadru foarte bun ■

Un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț arată că la data de 18 martie 2024, la ora 15,08, cadrele de la Poliția Municipiului Roman au fost sezizate de către o femeie referitor la faptul că soțul ei s-ar fi sinucis în imobilul comun.

„Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era polițist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului. Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă, din 16 ianuarie 2017. Se desfășoară activități de cercetare la fața locului, pentru a stabili cauzele și circumstabțele care au dus la producerea acestui eveniment nefericit”.

Acestea sunt precizările din comunicatul IJP Neamț. Comisarul Dragoș Bălău, fost comandant al Poliției Roman, a spus că subofițerul „era un băiat super OK, foarte conștincios și devotat meseriei, un om echilibrat. De altfel, el fusese jandarm și avea cunoștințe despre meserie.

Conform procedurilor de selecție, el a fost nevoit să dea examen, fiind considerat ca încadrat din sursă expernă. Numai conducerea actuală a Poliției vă poate spune ce s-a întâmplat cu acesta și de ce este posibil să fi clacat psihic”, a declarat ofițerul Dragoș Bălău.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Cocean

    20 martie 2024 at 8:19 PM

    Amărâții de jos din politie sunt forțați, obligați de superiorii lor că să facă excese și abuzuri pentru a amenda alți amărâți, astfel sa își facă targhetul noul șef interimar numit de la poliția Roman.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending