Contactează-ne

Eveniment

Un om onest

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ Andreea Baghiu Guzu a găsit 16.800 Euro ■ tânara a predat poliției găsiți ■

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, inspector Ramona Ciofu, a transmis o știre deosebită, despre un om deosebit: o femeie de 34 de ani din Piatra-Neamț care a salvat salariile angajaților unei firme, printr-un gest calificat pe drept de polițiști ca fiind ”un exemplu uluitor de onestitate și spirit civic”.

”La data de 28 martie, Guzu Baghiu Andreea s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Piatra-Neamț, aducând cu ea un plic ce conținea suma impresionantă de 16.800 de euro. Da, ați citit corect – 16.800 de euro. Ea a povestit polițiștilor că a găsit plicul cu bani, în parcarea unei clinici medicale private din Piatra-Neamț, realizând imediat că cel mai corect este să îl înmâneze autorităților. Gestul ei a fost cu atât mai remarcabil cu cât această sumă de bani ar fi putut fi o tentație pentru mulți.

La data de 29 martie, polițiștii au reușit să identifice proprietarul banilor, un bărbat în vârstă de 84 de ani, din Piatra-Neamț, care ne-a spus că acești bani erau destinați plății salariilor angajaților, ceea ce ar fi putut afecta în mod serios multe familii din comunitate.

Spiritul civil și gestul altruist al Andreei servește drept exemplu pentru întreaga comunitate și dorim să îi transmitem și pe această cale felicitări pentru acest gest” se încheie comunicatul IJP.

Banii au fost ”rătăciți” de administratorul unei firme de construcții.

C.V.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending