Contactează-ne

Prima pagină

Un mort și un bărbat foarte grav rănit după o altercație în Strada Nouă

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în cartierul Strada Nouă din Roman a izbucnit un conflict între mai mulți locuitori ■ pentru aplanarea scandalului a fost nevoie de intervenția mascaților ■ incidental s-a soldat cu decesul unuia dintre combatanți și rănirea gravă a altei persoane ■ în zonă trăiesc etnici romi ■

În cursul nopții de 7/8 august, pe la ora 23.00, în cartierul cunoscut de romașcani ca Strada Nouă, zonă locuită de etnici romi, a izbucnit un scadal monstru, pentru aplanarea acestuia fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje de polițiști, trupe speciale și jandarmi. Conform comunicatului de presă al Inspectoratulșui Județean de Poliție Neamț, în scandal au fost implicate mai multe persoane.

„Echipaje de polițiști s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor, care au procedat la aplanarea altercației și la imobilizarea și conducerea la sediul Poliției Roman a persoanelor participante. Două persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, una din acestea decedând ulterior”, a declarat inspector Ramona Ciofu.

Fiind vorba de decesul unei persoane și de rănirea gravă a alteia, cercetările în cauză sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman, Andreea Trifan, a confirmat starea deosebit de gravă a celor doi pacienți.

„În cursul serii de 7 august, la CPU Roman au fost aduși doi pacienți în stare deosebit de gravă. E vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, care a fost diagnosticat cu plăgi înjungheate la umărul stâng, brațul stâng și toracele posterior. Din păcate, a intrat în stop cardio-respirator. Nerespunzând manevrelor de resuscitare s-a declarat decesul”, a declarat Andreea Trifan.

Un alt pacient, un bărbat de 39 de ani, a fost diagnosticat cu mai multe plăgi înjunghiate în zona toracică, plămâni, diafragmă și ficat. „A fost necesară o intervenție chirurgicală urgentă. Din cauza pierderii masive de sânge, a fost efectuată transfuzie. Starea acestuia rămâne gravă și instabilă. Pacientul este intubat, ventilat mecanic și i se administrează medicamente necesare pentru susținerea funcționării inimii și a celorlalte funcții vitale”, a mai adăugat Andreea Trifan.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending