Contactează-ne

Actualitate

Trei frați, intoxicați cu monoxid de carbon. O fetiță de 14 ani este în comă

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ este vorba despre două fete cu vârste de 14 și 5 ani și de un băiețel de 5 ani, din Nisiporești, comuna Botești

Serviciul de Ambulanță a fost solicitat în cursul dimineții de 21 decembrie, la ora 05.00, să transporte trei copii cu vârste între 5 și 14 ani, de la domiciliul acestora din satul Nisiporești, comuna Botești, la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Roman.

Ei au fost diagnosticați ca având intoxicație cu monoxid de carbon. Doi dintre frați au fost internați în Spital la Secția de Pediatrie, iar sora de 14 ani, care era în stare gravă – comă, a fost tranferată la Spitalul de Copii „Sfânta Maria“ din Iași.

Ieri, 20 februarie 2024, la ora 18:44, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă din comuna Urecheni. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și SVSU Urecheni.

Cadrele ISU au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, care a afectat o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați din acoperișul casei, construit din lemn și acoperit cu carton bituminat și tablă, împreună cu bunurile din două camere. Coșul de fum deteriorat a fost cauza probabilă de producere a nedoritului incident.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending