Contactează-ne

Actualitate

„Tinerii” pensionari din învățământul nemțean, sărbătoriți de Ziua Mondială a Educației

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ festivitatea va avea loc la Cinematograful Mon Amour din Piatra Neamț ■ 58 de pensionari vor primi din partea FSLI și a Inspectoratului Școlar diplome, flori și un premiu în bani ■

Un număr de 58 de cadre didactice, membre ale Federației Sindicatului Liber din Învățământ (FSLI) vor fi sărbătoriți de Ziua Mondială a Educației, pe 5 octombrie, la Cinema Mon Amour din Piatra Neamț.

„Și în acest an vom marca, împreună cu Inspectoratul Școlar Neamț, pe 5 octombrie, Ziua Mondială a Educației. Festivitatea va avea loc, începând cu ora 10.00. la Cinema Mon Amour. Acolo îi vom sărbători pe cei 58 de colegi ai noștri, care s-au pensionat în anul școlar 2022-2023.

Va fi un prilej cu care colegii noștri vor afla că nu i-am uitat. Cu această ozazie vor primi din partea FSLI diplome, un premiu în bani și flori. Conducerea ISJ le va oferi noilor pensionari buchete de flori și diplome”, a precizat Gabriel Ploscă.

Acesta, care deține funția de lider al sindicatului precizat, a mai spus că în holul cinematografului din reședința de județ a Neamțului se va organiza pentru sărbătoriți și un bufet suedez, iar pe scenă vor evolua ansamblurile artistice de la școlile din Pipirig și Roznov.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending