Contactează-ne

Actualitate

Tinerii, cariere la Jandarmi şi Poliţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ dosarele pot fi depuse pînă pe 27 iulie, inclusiv în zilele de sîmbătă şi duminică, la Jandarmeria Neamţ, respectiv Poliţia Neamţ ■

Tinerii nemţeni care ţintesc o carieră în Jandarmerie trebuie să ştie că a la Inspectoratul Judeţean Neamţ a început procesul de recrutare a candidaţilor în vederea participării la probele de selecţie organizate pentru admiterea la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“, Bucureşti – sesiunea 2020.

„Tinerii nemţeni, interesaţi de o carieră de ofiţer în Jandarmeria Română, pot depune cererile tip de înscriere la sediul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ pînă la 04.08.2020, ora 16:00“, conform unui anunţt al Jandarmeriei Neamţ. Înscrierile se pot face în perioada 17 – 27 iulie 2020, inclusiv în zilele de sîmbătă şi duminică, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

 

Activităţile de depunere a dosarelor pentru cei care vor să devină ofiţeri de jandarmi se desfăşoară cu respectarea regulilor în vigoare stabilite la nivel naţional în vederea prevenirii răspîndirii infecţiilor respiratorii cauzate de COVID – 19 (distanţare socială, portul măştii, etc.)

Informaţii suplimentare referitoare la condiţiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea şi desfăşurarea probelor de selecţie şi a concursurilor de admitere, se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ din Piatra Neamţ, strada V.A. Urechia, nr. 4-6, la numărul de telefon 0233/230391, interior 24535 sau de pe site-ul unităţii: http://www.jandarmerianeamt.ro.

Şi Poliţia Neamţ recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere la Academia de „Alexandru Ioan Cuza“ Bucureşti, sesiunea august-septembrie 2020, învăţămînt cu frecvenţă şi învăţămînt cu frecvenţă redusă. „Cererile de înscriere se depun personal, la Serviciul Resurse Umane din Poliţiei Neamţ, cu sediul în municipiul Piatra Neamţ, strada Eroilor, nr. 16, zilnic, în perioada 17 – 27 iulie 2020, în intervalul orar 09:00-19:00, inclusiv în zilele de sîmbătă şi duminică“, anunţă Poliţia Neamţ.

Detalii cu privire la înscrierea candidaţilor şi desfăşurarea probelor de concurs, condiţiile şi criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor şi documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obţine de pe pagina de internet a inspectoratului, accesînd urmatorul link: https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institu-ii-nv-m-nt. Relatii suplimentare se pot obtine zilnic, în acelaşi interval orar, la telefon 0233.207.000.

Advertisement
Trending