Contactează-ne

Actualitate

The Motans, concert extraordinar pe scena de la Curtea Domnească

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ spectacolul va începe la ora 21.00 ■ Denis Roabeș a înregistrat mai mult de 500 de milioane de vizualizări pe canalul său de Youtube ■

Organizatorii celei de-a 49-a ediții a Vacanțelor Muzicale la Piatra Neamț propun pentru seara de 11 iulie 2024 un concert susținut de The Motans. Recunoscut pentru piesele sale care au devenit hituri încă de la primele ore de după lansare, Denis Roabeș sau The Motans și-a făcut debutul în 2016, cu piesa „Versus”, care a cucerit imediat inimile publicului, devenind un fenomen muzical.

Numărul unu în orice top de radio, digital sau TV este o poziție cu care The Motans este deja obișnuit. Printre cele mai cunoscute lansări din catalogul artistului care au avut un succes imens pe piață se numără „Pentru Că”, cu INNA (22 milioane vizualizări), „Jackpot” (31 milioane vizualizări).

„ISNFN” are 32 milioane vizualizări și „POEM”, cu Irina Rimes 73 milioane vizualizări. De altfel, artistul The Motans a avut și cele mai interesante și de succes colaborări cu artiști consacrați ai României, precum colaborarea cu INNA pentru piesa „Notă de plata”, hit care a staționat pentru mult timp pe prima poziție din toate topurile muzicale.

O altă piesă care s-a bucurat de același succes a fost „Weekend”, cu Delia, melodie care a fost votată piesa anului 2017, iar „Poem”, cu Irina Rimes, a fost numită oficial hitul verii 2019, de Media Forest. The Motans a lansat primul său album „My Gorgeous Drama Queens”, la începutul anului 2018. O realizare deosebită pentru Denis Roabeș și cariera sa a fost „The Motans Grand Concert”, din 2019.

A fost primul show suprarealist dedicat exclusiv artistului. Evenimentul a fost unul plin de surprize, emoții și momente inedite, reușind să adune peste 5.000 de fani. Demn de menționat este și faptul că The Motans a înregistrat mai mult de 500 de milioane de vizualizări pe canalul său de Youtube, confirmând impactul artistului asupra unei generații întregi.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending