Contactează-ne

Actualitate

Ţeapă de 60.000 de euro, cu “medicamente”

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost înşelat de o femeie de 44  de ani, care i-a “vândut” contra sumei de 60.000 de euro, aşa zise medicamente ce ar fi fost procurate din străinătate.

“La data de 06 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de înșelăciune.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în perioada 2021-2023,  o femeie în vârstă de 44 de ani, din Gâdinți, i-ar fi furnizat bărbatului de 33 de ani mai multe medicamente, despre care i-ar fi spus că au fost procurate din afara tării, pentru care bărbatul ar fi achitat suma de aproximativ 60.000 euro.

La data de 07 august a.c., polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, la imobilele persoanei bănuite de comiterea faptei.

Cu această  ocazie au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri și comprimate farmaceutice asemănătoare cu cele procurate victimei, comprimate ce ar face parte din grupa suplimentelor alimentare.

În urma materialului probator administrat, femeia de 44 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Stelian Aldea

    12 august 2023 at 6:07 AM

    Ca sa dai 60000 euro asa in vant, ori trebuie sa fii traficant de ceva interzis, ori foarte hot, ori foarte prost. Mai intai ar trebui aflata sursa banior, in plan secund ramanand partea de escrocherie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending