Contactează-ne

Prima pagină

Tânăr mutilat de tren. Picioarele i-au fost amputate

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în dimineața zilei de 21 august, o garnitură a surprins și accidentat un tânăr în vârstă de 26 de ani ■ acidentatul prezenta o amputație post-traumatică bilaterală, la nivelul gambelor ■ s-a intervenit chirurgical ■ polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă ■

Un anunț la serviciul unic de urgență 112 făcut luni, 21 august, la ora 4,43, de către  mecanicul trenului, care circula pe ruta Dagâța – Roman, făcea cunoscut un accident feroviar pe acest traseu, pe raza localității Luțca, Sagna. ISU a comunicat că la locul indicat s-au deplasat forțe ale Detașamentului Roman cu o autospecială complexă de intervenție și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Potrivit aceleași surse, tânărul se afla la aproximativ 200 de metri distanță de trecerea la nivel cu calea ferată, marcată cu indicatorul „Crucea Sfântului Andrei”. Echipajele medicale ajunse la fața locului au constatat că pacientul era conștient, însă în stare deosebit de gravă. Detalii despre caz a dat și Poliția Neamț.

„În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul Regio 11440, care circula pe ruta Dagâța – Roman ar fi surprins și accidentat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din satul Rediu, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Organele de anchetă vor continua cercetările sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează inspector Ramona Ciofu.

După acordarea primului ajutor la fața locului, pacientul a fost transportat la Centrul de Primiri a Urgențelor Roman, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Purtătorul de cuvânt al unității sanitare, Andreea Trifan, a anunțat faptul că starea pacientului, deosebit de gravă, a necesitat intervenții chirurgicale.

„În urma unui accident feroviar, un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost transportat la SMU Roman, prezentand o amputație post-traumatică bilateral, la nivelul gambelor, rezultată în urma fracturilor deschise de tipul 3C. Pacientul a fost intubat de urgență, iar o intervenție chirurgicală a avut loc pentru a efectua retușul de bont.

De asemenea, se ia în considerare ca și diagnostic prezumtiv o fractură deschisă de tipul 3D la nivelul coccisului. După finalizarea intervenției chirurgicale, pacientul a fost supus unei investigații CT. Vom furniza diagnosticul final după primirea rezultatului acestei investigații”, a declarat Andreea Trifan.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending