Contactează-ne

Actualitate

Surori dispărute de Crăciun

Știre publicată în urmă cu

în data de

Două surori, în vârstă de 14, respectiv 12 ani, au plecat, în prima zi de Crăciun, din centrul din Piatra Neamţ în care erau instituţionalizate şi de atunci nu mai sunt de găsit.

Cele două adolescente au părăsit centrul din Piatra Neamţ în data de 25 decembrie, iar poliţiştii nemţeni fac apel la toţi cei care pot oferi informaţii pentru a le da de urmă.

“La data de 25 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unui Complex de Servicii din Piatra Neamț cu privire la faptul că, OPREA IONELA ALESSIA, în vârstă de 14 ani și OPREA ESTERA-NICOLETA, în vârstă de 12 ani au părăsit în mod voluntar la data de 25 decembrie 2022, în jurul orelor 16:00, respectiv 21:00, centrul din Piatra Neamț unde erau instituționalizate, și nu au mai revenit până în prezent.

Menționăm faptul că, la data de 6 ianuarie a.c., a fost primit acordul de mediatizare al cazului.

Semnalmente OPREA IONELA ALESSIA: înălţime – 1.60 m,  greutate –56 de kilograme, păr castaniu, mediu, ochi căprui.

La momentul dispariției, OPREA IONELA ALESSIA era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare albastru, o cămașă în carouri de culoare roșie, fiind încălțată cu adidași de culoare neagră.

Semnalmente OPREA ESTERA-NICOLETA: înălţime – 1.50 m,  greutate –43 de kilograme, păr șaten închis, mediu, ochi căprui.

La momentul dispariției, OPREA ESTERA-NICOLETA era îmbrăcată cu o geacă de piele de culoare neagră, tricou și pantaloni de culoare verde kaki, fiind încălțată ghete de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiilor Piatra Neamț, Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestora.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!”, se precizează în comunicatul de presă emis de IPJ Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending