Contactează-ne

Actualitate

Sunt oferite aproape nouă sute de locuri de muncă la stat și privat

Știre publicată în urmă cu

în data de

Firmele private din județul Neamț oferă și săptămâna aceasta 870  locuri de muncă în cele mai diverse domenii, din care 562 la Piatra Neamț, 241 la Roman și 67 la Târgu Neamț, iar în sistemul bugetar sunt declarate vacante doar 19 posturi. Astfel, Spitalul Orășenesc Bicaz caută 1 asistent generalist.

Un post de economist debutant este anunțat vacant la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. Clubul Sportiv Ceahlăul din Piatra Neamț este în căutarea unui antrenor de kaiac-canoe și a doi lăcătuși mecanici de întreținere. Spitalul Municipal de Urgență Roman anunță liber un post de medic în specialitatea chirurgie pediatrică.

Spitalul Județean Neamț anunță, din nou, ca vacant postul de manager, dar este și în căutarea unui post de portar și a unui post de muncitor necalificat. Liceul Ortodox ”Episcop Melchisedec Ștefănescu” Roman are nevoie de un muncitor întreținere. Primăria Roman are nevoie de un pompier și de un referent. Școala Gimnazială Cândești caută un îngrijitor.

Administrația Rezervelor de Stat Podoleni anunță vacant 1 post de electrician. Școala ”Daniela Cuciuc” Piatra Neamț caută un bibliotecar. Stațiunea de Cercetare Agricolă Secuieni are nevoie de un cercetător științific, gr.II, de un auditor intern și de un expert în achiziții publice. Serviciul Județean de Ambulanță anunță vacant 1 post de medic primar medicină de familie.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending