Contactează-ne

Actualitate

SUINPROD SA

Știre publicată în urmă cu

în data de

Anunț mediu

Agenția de Protecția Mediului Neamț, anunță publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a autorizației integrate de mediu nr.4/15.04.2010, revizuită în 17.03.2021, pentru titular de activitate SUINPROD SA cu sediul în Roman, str. Ștefan cel Mare, km.336, județul Neamț, privind activitatea de “Creșterea intensivă a păsărilor de curte și a porcilor, cu capacități de peste:

b) 2000 de locuri pentru porci de producție(peste 30 kg), sau

c) 750 de locuri pentru scroafe”.

Documentele care au stat la baza luării deciziei pot si consultate la sediul APM Neamț din Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie, nr.5, județul Neamț, de luni până joi între orele 8, 00 – 16, 30 și vineri între orele 8,00-14,00.

Proiectul autorizației integrate de mediu, revizuită, va fi accesibilă publicului interesat pe site-ul APM Neamț http///apmnt.anpm.ro. Orice persoană care face parte din publicul interesat, care are un interes legitim sau se consideră lezată într-un drept al său, se poate adresa instanței de contencios administrativ. Observațiile și propunerile fundamentale ale publicului interesat se primesc în scris la sediul APM Neamț, sau la adresa de e-mail office@apmnt.anpm.ro, în termen de 30 zile de la publicarea prezentului anunț.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending