Contactează-ne

Actualitate

Ștrandul, atracția verii

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ numai în primele patru săptămâni de la deschiderea sezonului 15.600 persoane au ales să se relaxeze în ștrandul din Roman ■ foișoarele din zona de picnic au fost închiriate de 367 ori ■

La ultima conferință de presă de vineri, 14 iulie, înainte de plecarea în concediu de odihnă, primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, a anunțat că în această vară toridă, principala atracție a romașcanilor și a celor care trec prin municipiul de la confluența Moldovei cu Siretul, rămâne ștrandul municipal. Numai în primele patru săptămâni de la deschiderea sezonului 15.600 persoane au ales să se relaxeze și să se bucure de frumusețea acestui loc deosebit.

”Adresabilitatea ridicată mă bucură, deoarece arată că eforturile noastre de a crea un spațiu primitor și atrăgător au fost răsplătite din plin. În plus, foișoarele din cadrul Complexului <<Moldova>>> au fost închiriate de nu mai puțin de 367 de ori până în prezent. Aceasta este o dovadă clară că frumusețea locului este apreciată, iar romașcanii doresc să petreacă momente de relaxare și socializare într-un mediu plăcut și prietenos”, a declarat primarul Leonard Achiriloaei, care îi îndeamnă pe romașcanii ce nu au reușit să plece din oraș să-și petreacă timpul liber în acest cadru deosebit.

Reamintim faptul că reamenajarea Complexului de Agrement ”Moldova” s-a realizat în anul 2013, în timpul mandatului ex-primarului Dan Laurențiu Leoreanu și s-a făcut dintr-un împrumut bancar accesat de municipalitate în valoare de peste două milioane euro, respectiv 5.968.945,07 lei, cu TVA. Execuția lucrărilor din ștrand a fost realizată de o asociere dintre firmele SC Bacor Prodcom SRL Roman și SC Rom Urban Construct SRL.

Din acești bani  au fost amenajate 3 bazine: unul mare și două mici, pentru copii, un local cu terasă la nivel superior, 10 locuri de parcare, vestiare și dușuri. Tot din acești bani a fost amenajată și zona de picnic, dotată cu foișoare și grătare, o pistă de role. Programul de funcționare a ștrandului este de luni până joi între orele 09:00-21:00; vinerea și  duminica, între orele 09:00-22:00. Tarifele anul acesta sunt de 8 lei, pentru copii și pensionari și 15 lei pentru adulți, de luni până joi și  15 lei copii și pensionari, 25 lei adulți, de vineri până duminică.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending