Contactează-ne

Actualitate

Stâlp de electricitate rupt de o şoferiţă

Știre publicată în urmă cu

în data de

O şoferiţă care a pierdut controlul volanului a lovit un stâlp de electricitate, miercuri dimineaţă, 25 ianuarie, în localitatea Lunca din comuna Vânători-Neamţ. Stâlpul avariat a căzut peste autoturism, dar femeia în vârstă de 33 de ani reuşise să iasă din maşină.

“În această dimineață, la ora 06:12, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Lunca din comuna Vânători Neamț. Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp de electricitate.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și Delgaz Grid.

Ajunși la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că în urma evenimentului rutier stâlpul de electricitate a căzut peste autoturism, iar conducătoarea autoturismului era evacuată. Femeia în vârstă de 33 de ani nu a necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar echipa de la Delgaz Grid a lucrat pentru remedierea defecțiunilor cauzate de accidentul rutier”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending