Contactează-ne

Actualitate

Spitalul Roman a rămas fără director medical

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ titularul postului, Iulia Bora, s-a transferat la București, unde-și face studiile doctorale ■ și Compartimentul îngrijiri paliative a rămas fără medic, fostul director medical fiind singurul specialist ■

Conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman face cunoscut faptul că a rămas fără director medical și fără medic la Compartimentul de îngrijiri paliative. De la 1 februarie 2023, doctorul Iulia Bora, directorul medical al unității sanitare și singurul medic având competențe în îngrijiri paliative a plecat la București, în vederea continuării studiilor doctorale.

„S-a primit o cerere de transfer din partea unui medic specialist în îngrijiri paliative, urmând ca acesta să-și înceapă activitatea de la 1 martie 2023. Personalul medical din cadrul Compartimentului îngrijiri paliative va lucra, pe parcursul lunii februarie, în cadrul Secției Chirurgie și a Secției de Pneumologie, unde în această perioadă e nevoie de personal suplimentar”, a precizat Maria Andrici, managerul SMU Roman.

În această perioadă, spațiul în care funcționează Compartimentul îngrijiri paliative (la parterul Policlinicii), unde există 10 paturi, urmează a fi igienizat. Toți pacienții care au nevoie de îngrijiri paliative și aparținătorii acestora vor fi îndrumați de către alte spitale. Postul de director medical al SMU Roman va fi girat, până la scoaterea la concurs, de către doctorul Nicoleta Popescu, șefa Secției ATI.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending