Contactează-ne

Actualitate

Sloturi distractive pe care le poți juca și gratis în 2023

Știre publicată în urmă cu

în data de

Orice om își dorește să aibă parte de distracție într-un moment al vieții, iar jocurile de noroc pot reprezenta oricând o alternativă. Gama este variată, iar în prim-plan sunt sloturile, principala atracție atunci când vorbim despre jocurile de noroc.

Dezvoltarea industriei jocurilor de noroc a făcut să devină una dintre principalele surse de distracție pentru oamenii din lumea întreagă. Un merit pentru acest lucru îl au cazinourile online, deoarece au reușit să implementeze un sistem care să atragă tot mai mulți adepți ai distracției. Gama impresionată de sloturi online reprezintă stâlpul unui cazinou și lucrul acesta se poate observa prin numărul de jocuri de păcănele existente la ora actuală.

Având o istorie de sute de ani în urmă, sloturile au reușit să câștige teren și să devină populare odată ce au apărut cazinourile online. Dezvoltatorii s-au aliniat cerințelor tot mai mari ale jucătorilor și drept urmare, acum oricine are peste 18 an poate avea acces la jocul de păcănele preferat atât de acasă, cât și din mișcare prin prisma tehnologiei avansate care permite rularea jocurilor și pe dispozitivele mobile.

Tipuri de sloturi pe care le poți juca pentru distracție

Imaginația dezvoltatorilor de jocuri de noroc i-a adus pe jucători în stadiul în care nu mai știu ce să aleagă din atâtea variante. Grafică superioară, caracteristici interesante, temele alese sunt doar trei dintre motivele pentru care merită măcar să încerci unul din zecile de mii de sloturi.

Sloturi inspirate din desene animate

South Park este un show de desene animate pentru adulți care a rulat la televizor preț de 24 de sezoane consecutive și a strâns milioane de adepți în întreaga lume. Datorită popularității de care s-a bucurat, dezvoltatorii de jocuri de noroc au primit acceptul să dezvolte un slot care la bază să aibă tema și numele show-ului. Așa a apărut South Park, unul dintre jocurile de păcănele care poartă amprenta furnizorului NetEnt.

Apărut în anul 2013, Souh Park se bucura deja de popularitate prin prisma serialului, iar lucrul acesta s-a dovedit de real succes pentru furnizorul NetEnt. Grila de joc formată din cinci role, trei rânduri și 25 de linii de plată dispuse pe un ecran plin de zăpadă era suficient pentru ca jucătorii să se distreze. Simbolurile principale sunt personajele din serial, respectiv Eric Cartman, Kenny McCormick și Kyle Broflovski.

Sloturi clasice cu fructe

Poate cel mai reușit joc fructe din categoria sloturilor clasice este Sizzling Hot. Dezvoltat de furnizorul GreenTube care a dus lumea jocurilor de noroc la un alt nivel, jocul a beneficiat pe parcursul anilor de o variantă superioară identificată sub titlul de Sizzling Hot Deluxe. Întreaga acțiune are loc pe o grilă alcătuită din cinci linii de plată, cinci role și trei rânduri, iar printre simbolurile fructate care cad pe ecran îți face apariția și 7 roșu care permite obținerea celui mare câștig de până la 1000 X miza.

Sizzling Hot are și acum adepți pentru că încă poate fi jucat la aproape 16 ani din momentul lansării sale. Unul dintre motive este popularitatea de care se bucură și faptul că este foarte ușor de înțeles. Nu dispune de funcție rotiri gratuite sau bonus, ci este definiția clasicului în materie de jocuri de noroc.

Sloturi cu animale

Poate cel mai în vogă slot cu câini care se poate juca la ora actuală este The Dog House Megaways. Aparține dezvoltatorului Pragmatic Play și este disponibile pe aproape toate platformele de jocuri de noroc, inclusiv la Mr. Bit, unde mii de păcănele îi așteaptă pe pasionați. Pe lângă grafica superioară și caracteristicile impresionante pe care jocul le are, acesta are la bază motorul Megaways, ceea ce înseamnă că într-o rundă norocoasă se poate ajunge la 117.649 de combinații câștigătoare.

The Dog House Megaways a intrat pe piață în vara anului 2020 și în aproape trei ani de la lansarea lui a devenit printre cele mai populare. Prezintă povestea a patru rase de câini puși pe distracție și care cu puțin noroc pot aduce câștiguri de până la 12.305 X miza. În momentul apariției sale a impresionat prin simplul fapt că funcția rotiri gratuite se poate activa aleatoriu în timpul jocului de bază, fie contracost în schimbul sumei de 100 X miza.

Nu degeaba sloturile sunt printre cele mai căutate în rândul jucătorilor de jocuri de noroc. Temele alese și caracteristicile impresionante pot să aducă oricând zâmbetul pe buze oricărei persoane.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending