Contactează-ne

Arhivă 2005-2017

Sinucideri în lant în Postul Crãciunului

Știre publicată în urmă cu

în data de

• un romascan în vîrstã de 73 de ani s-a spînzurat de teava de gaz metan • o femeie s-a aruncat în fîntînã • în nici unul dintre cazuri, victimele nu au lãsat bilete de adio •

Douã persoane, din Roman si comuna Dumbrava Rosie, au ales sã-si punã capãt zilelor, joi, 15 decembrie, lãsîndu-si îndurerate familiile, fãrã a oferi explicatii pentru gesturile fatele. Socant pentru rude si vecini a fost cazul primei dintre victime, un bãtrîn în vîrstã de 73 de ani, din municipiu, care si-a pus streangul de gît, în noaptea de 14 spre 15 decembrie. Neverosimila tragedie a fost descoperitã, la orele diminetii, de cãtre rudele defunctului. Stela D., fiica victimei, a anuntat Politia, la fata locului deplasîndu-se o echipã operativã. Din primele verificãri, efectuate de cãtre oamenii legii, a reiesit cã nu existã suspiciuni, cu privire la împrejurãrile decesului, întrucît pe trupul neînsufletit al lui Ioan A. nu au fost descoperite leziuni sau urme vizibile de violentã. „Persoana în cauzã a mai încercat, în cîteva rînduri, sã îsi punã capãt zilelor. Bãtrînul era si bolnav, acesta putînd fi unul dintre motivele care l-au determinat sã recurgã la gestul fatal“, a declarat inspectorul principal Dragos Bãlãu, comandantul Politiei Municipiului Roman. Oamenii legii au mai stabilit cã Ioan A. si-a confectionat un streang dintr-o sfoarã, pe care l-a legat de teava de alimentare cu gaz metan din locuintã. În cele din urmã, cadavrul bãtrînului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Roman, în vederea efectuãrii necropsiei.

Salt mortal în fîntînã O altã tragedie a zguduit, în noaptea de joi spre vineri, 15 spre 16 decembrie, comunitatea satului Dumbrava Rosie. O femeie în vîrstã de 48 de ani a ales sã încheie socotelile cu viata, în Postul Crãciunului, aruncîndu-se în fîntîna din propria gospodãrie. Cu toate cã gestul fatal a fost observat destul de repede, de cãtre rudele femeii, care au anuntat pompierii militari si Ambulanta, viata Anei Z. nu a mai putut fi salvatã. Recuperarea trupului neînsufletit din putul adînc de cîtiva metri a fost fãcutã de cãtre o echipã din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã „Petrodava“ Neamt. În jurul orei 2, la fata locului au apãrut si lucrãtorii Postului de Politie Dumbrava Rosie, pentru efectuarea unor cercetãri specifice. În prezenta unui medic, s-a procedat la examinarea cadavrului, nefiind gãsite, pe acesta, leziuni care sã indice o crimã, astfel încît au fost eliminate orice fel de suspiciuni. Conform procedurii, si în acest caz s-a luat mãsura transportãrii trupului neînsufletit la Serviciul de Medicinã Legalã Neamt, în vederea efectuãrii necropsiei. Cercetãrile urmeazã a fi continuate, de cãtre lucrãtorii de la Postul de Politie Dumbrava Rosie, pînã la elucidarea împrejurãrilor care au determinat-o pe femeie sã se omoare. (FOTO: Douã sinucideri au îndoliat familiile unor cetãteni din Roman si Dumbrava Rosie)

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending