Contactează-ne

Prima pagină

Și femeile urcă „afumate” la volan

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ printre cele șase persoane care în zilele de Crăciun s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice sau drogurilor s-a numărat și o femeie ■ avea o alcolemie de 0,70 mg./l alcool pur în aerul expirat ■ un tânăr de 23 de ani s-a urcat drogat la volan ■

Polițiștii de la Serviciul Rutier Neamț au fost la datorie în zilele de Crăciun. Chiar în ajunul Sărbătorii Nașterii Domnului, pe data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 15:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în Icușești, un autoturism,  condus de o femeie, de 43 de ani, din aceeași localitate.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot în ajunul Crăciunului, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe DN 15, în localitatea Săvinești, un autoturism,  condus de un tânăr, de 23 de ani, din Borlești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise. Cum testarea nu prezintă probă în dosarul penal, persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În ziua de 26 decembrie, un bărbat de 64 de ani, din Săbăoani, a fost depistat de polițiști conducând cu o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, o valoare considerabil peste limita legală. În aceeași zi, un alt incident a avut loc în Săvinești.

Un bărbat de 33 de ani din Rădeni a fost surprins conducând cu o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a deține un permis de conducere valid. În noaptea de 26-27 decembrie, polițiștii din Bicaz au depistat un bărbat de 35 de ani din Tașca, care conducea cu o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending