Contactează-ne

Actualitate

Seria a doua de bilete de tratament balnear

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ Casa Județeană de Pensii are disponibile pentru a doua serie 52 de bilete de tratament ■ până acum au fost valorificate doar 43 bilete ■ data de intrare în stațiuni este 7 martie ■

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că, pentru cea de a doua serie din acest an, are disponibile 48 de bilete în stațiunile Covasna, Sarata Monteoru, Amara, 1 Mai – Oradea, Pucioasa, Lacul Sărat, Olănești, Buziaș și Nicolina, la care se adaugă alte patru bilete la Amara, Lacul Sărat și Pucioasa (2 bilete). Data de intrare în stațiune este 7 martie.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediile Casei Județene de Pensii din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției  https:www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament.

Pe pagina de internet se regăsesc afișate și cererile neaprobate, care au intrat în verificare pentru această serie, conform opțiunilor exprimate de către solicitanți. Reamintim că, ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între ora 08,30-13,00.

Informații privind modul de acordare a biletele de tratament pot fi solicitate și telefonic la numarul de telefon 0233/211353 sau la adresa de e-mail:maria.diaconu@cnpp.ro. Aceeași sursă precizează și faptul că până la acestă dată la CJP Neamț sunt înregistarte 2.715 cereri de acordare a unor bilete de tratament, fiind valorificate doar 43 bilete.

În anul 2024, pot fi asigurate maxim 60.420 bilete în stațiunile proprietate a Casei Naționale de Pensii Neamț, la care se adaugă și biletele de tratament contractate cu alți operatori economici, care vor fi cunoscute după finalizarea procedurilor de achiziție publică.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending