Contactează-ne

Actualitate

Seară de gală la Piatra Fest 2024

Știre publicată în urmă cu

în data de

Seară de gală la Piatra Fest 2024, sâmbătă seara, 29 iunie, când pe scena din centrul oraşului a urcat Andra, o artistă iubită de toţi românii.

Pietrenii s-au bucurat de melodii ce au cunoscut consacrarea, cum ar fi “Niciodată să nu spui Niciodată”, “Vreau sărutarea ta”, “Bine, bine”, “Meteo”, dar şi de un moment inedit. Noul single al iubitei artiste, “Mă întorc acasă”, lansat doar cu o zi înaintea spectacolului de la Piatra Neamţ, a fost dedicat de Andra lui Cosmin Cociorvă și Vlad Niță din Piatra-Neamț, absolvenți ai Liceului de Artă “Victor Brauner, membrii ai formaţiei sale.

Seara de sâmbătă a debutat cu un spectacol oferit de artiști locali: copiii de la Cluburile Artis și Ray Dance, dar și muzică și dansuri populare cu soliștii și dansatorii Ansamblului Folcloric „Codrii Neamțului”.

De la ora 21, pe scenă a urcat Mario Fresh și  formaţia sa. Pe numele său real Mario Galatan, originar din Iași, copilul minune al muzicii pop românești a încântat audienţa prezentă.

Duminică, 30 iunie, este ziua desfătării culinare în cadrul festivalului gastronomic Piatra Food Fest.

„Piatra Fest e un eveniment care creează în fiecare an o atmosferă minunată, pentru că sărbătorim lucrurile frumoase și oamenii de valoare ai orașului. Fiecare ediție ne aduce multă emoție și motive de bucurie, iar anul acesta am pregătit un eveniment care să reunească în centrul orașului toate generațiile de pietreni. Vă invit să ne bucurăm împreună de comunitatea noastră!”, declara primarul municipiului Piatra Neamţ, Andrei Carabelea, înainte de debutul manifestărilor.

Zilele Orașului au adus pe scena de la Curtea Domnească artiști îndrăgiți de toată lumea și o atmosferă spectaculoasă. Seara de 28 iunie a fost dedicată pentru Leyah, cântăreață, pianistă și compozitoare, consacrată de stilul cinematic pop. Sâmbătă, pe 29 iunie, pietrenii s-au putut întâlni cu Andra, una dintre cele mai iubite artiste ale muzicii românești, care prin vocea și versurile sale unește generații și bucură suflete. Spectacolul a fost completat de Mario Fresh, vocea tinerei generații. Zilele de sărbătoare se încheie duminică, cu un spectacol care vorbește, în aceeași măsură, despre trecut și viitor, tradiție și noutate: Irina Rimes și Surorile Osoianu! Pe lângă artiști consacrați din țară, scena a aparţinut şi artiștilor locali, printre care: Grupul Vocal „Floare De Colț, Ansamblul „Niki” al Comunității Elene din Piatra-Neamț, Ansamblul Folcloric „Codrii Neamțului”, Ansamblul Folcloric „Comorile Neamțului” și trupa ATN (Anii Tinereții Noastre).

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending