Contactează-ne

Actualitate

Se distribuie tichetele restante pentru vaccinaţii anti-COVID. De unde se pot ridica

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ distribuirea bonurilor valorice se va face prin biroul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, din clădirea fostului sediu al Primăriei Târgu Neamţ ■

Persoanele care s-au vaccinat în intervalul 3 septembrie 2021 – 30 aprilie 2022, la Centrul amenajat în Sala de Sport din Parcul Cetate, au prilejul să îşi ridice tichetele de masă în valoare de 100 lei la care au dreptul ca urmare a imunizării cu 2 doze de Pfaizer sau 1 doză Janssen. Pentru că, începînd cu 1 mai, centrul de vaccinare menţionat s-a închis, distribuirea bonurilor valorice se va face prin biroul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. Acesta este situat în clădirea fostului sediu al Primăriei Târgu Neamţ.

Într-un anunţ publicat de administraţia publică locală se precizează programul de distribuire al acestor tichete de masă: luni şi marţi, între orele 10:00 şi 14:00 (persoană de contact Cucoş Daniel, telefon 0752 365 819). Cei care se prezintă pentru ridicarea tichetelor trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate şi adeverinţa de vaccinare eliberată de Centrul de Vaccinare care a funcţionat în Sala de Sport din Parcul Cetate.

Acordarea alocaţiei de hrană sub forma tichetelor de masă persoanelor care se vaccinează cu schemă completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 s-a introdus în septembrie 2021, printr-un ordin emis de Ministerul Sănătăţii. Potrivit aceluiaşi ordin, tichetele de masă refuzate de persoanele vacinate pot fi redistribuite, în funcţie de necesităţi, de direcţiile de sănătate publică.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending