Contactează-ne

Actualitate

Scandal la Roman, bătăuşii încătuşaţi

Știre publicată în urmă cu

în data de

Cadrele Poliţiei Roman au reţinut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi care s-au bătut, suspecţii fiind acuzaţi de săvîrşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Totul a avut loc pe 18 mai 2020, cînd un tînăr de 21 de ani, din Arad, aflat la plimbare prin Roman, a fost lovit de un localnic de 26 de ani. „Ulterior, tînărul din Arad ar fi revenit împreună cu alţi doi bărbaţi de 26, respectiv 46 de ani, din Roman şi ar fi pătruns în curtea imobilului ce aparăine unui bărbat de 55 de ani, unde ar fi distrus o porţiune din gard, un geam precum şi usa de acces în imobil. De asemenea, cei trei ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă celor din imobilului“, a anunţat Poliţia Neamţ.

Cei trei au fost conduşi la sediul poliţiei, iar în baza probatoriului administrat au fost reţinuţi . Urma să fie prezentaţi în faţa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

FOTO: generica

Advertisement
Trending