Contactează-ne

Actualitate

Săptămâna Verde la Colegiul Național Roman Vodă

Știre publicată în urmă cu

în data de

Înainte de intrarea în vacanța de Paști, care anul acesta are o durată de 11 zile, elevii s-au aflat în Săptămâna Verde, când au avut o multitudine de activități, în ciuda ploii, care a împiedicat mai multe activități de mediu, în aer liber.

La Colegiul Național Roman Vodă au fost organizate joi, 25 aprilie, la clasele mici, activități de învățare a modului în care trebuie colectate, selectiv, deșeurile. ”Săptămâna a fost plină de energie și inspirație verde. Elevii claselor I C și a III-a A au avut parte de o experiență educativă inedită, o vizită la stația de transfer și sortare a deșeurilor, din comuna  Cordun.

Copiii au învățat despre importanța colectării separate a deșeurilor, procesul prin care acestea sunt sortate și tratate la stație și de ce este esențial să practicăm colectarea selectivă”, au consemnat pe pagina Facebook reprezentanții CNRV.

Au subliniat că scopul acestei vizite a fost atins, în sensul că cei mici trebuie învățați să protejeze mediul și să fie încurajați să colecteze separat deșeurile, transformând această operație într-un obicei cotidian  în rândul familiilor și prietenilor. Coordonatorii proiectului au fost profesorii Camelia Manea și Alina Acsinte.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending