Contactează-ne

Actualitate

Samsung Galaxy S22 Ultra: Cel mai bun telefon Android pe care îl poți cumpăra acum

Știre publicată în urmă cu

în data de

Noul Samsung Galaxy S22 Ultra oferă un S Pen încorporat, un afișaj mai luminos și o mulțime de upgrade-uri pentru cameră într-un design elegant.

Avantaje:

• S Pen încorporat și mai rapid

• Display foarte luminos

• Camerele oferă performanțe mai bune la lumină scăzută

• Design elegant

• Încărcare mai rapidă de 45 W

Dezavantaje:

• Scump

• Mai puțină memorie RAM decât modelul anterior

• Durată de viață a bateriei mai scurtă decât S21 Ultra

Design

Samsung Galaxy S22 Ultra este simplu, dar uimitor în același timp. Aspectul general este minimalist și elegant. Există unghiuri ascuțite și pătrate plăcute, iar camera nu este găzduită într-o nișă specială, ceea ce îl face mai neted în partea din spate. Un alt plus: afișajul de 6,8 inci este ușor curbat, astfel încât adaugă un aspect estetic. Și deși are un afișaj puțin mai mare decât iPhone 13 Pro Max de 6,7 inci, S22 Ultra este mai ușor decât telefonul Apple. În plus, Galaxy S22 Ultra se simte solid și durabil, deoarece este întărit cu un cadru din aluminiu blindat și un spate Gorilla Glass Victus+. Opțiunile de culoare pentru Samsung Galaxy S22 Ultra sunt Phantom Black, Phantom White, Green și Burgundy.

Ecran

Telefonul vine cu o rată de reîmprospătare dinamică de 120 Hz, ca și înainte. Dar există două actualizări notabile. Primul este că ecranul are o luminozitate maximă de 1.750 nits, care ar putea fi cea mai strălucitoare pe care am văzut-o vreodată. Celălalt avantaj al afișajului este o nouă funcție Vision Booster, care poate regla luminozitatea ecranului din mers pe tot parcursul zilei.

Pen

Galaxy S22 Ultra are cel mai fin S Pen vreodată și asta pentru că Samsung a redus latența de la 9 milisecunde la doar 2,8 ms. Cea mai bună parte este că nu trebuie să folosești o carcasă pentru a depozita S Pen, așa cum era pe Galaxy S21 Ultra, ci există un suport S Pen încorporat chiar în telefon.

Camere

Acest Samsung S22 pare hotărât să ajungă în fruntea listei cu cele mai bune telefoane în funcție de cameră și să detroneze Apple și Google. Testele arată că Samsung S22 Ultra este un telefon cu cameră foarte bună.

Galaxy S22 Ultra se mândrește cu un senzor mai mare de 2,4 um pentru a capta mai multă lumină și date, precum și o lentilă din sticlă Super Clear pentru a surprinde videoclipuri excelente pe timp de noapte. Primești, de asemenea, un obiectiv ultrawide de 12 MP, plus camere teleobiectiv duale de 10 MP care se combină pentru a oferi zoom optic de 10x și zoom spațial de 100x.

Performanță

Samsung Galaxy S22 Ultra este unul dintre primele telefoane alimentate de procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, un cip de 4 nm care promite performanțe mai bune pentru procesor și grafică, oferind în același timp o eficiență mai bună. Samsung va oferi propriul cip Exynos 2200 de 4 nm pe piețele internaționale.

În ciuda faptului că are doar 8 GB de memorie RAM, Galaxy S22 Ultra se simte foarte lin la deschiderea și închiderea aplicațiilor.

Galaxy S22 Ultra începe cu 128 GB de RAM, dar poți face upgrade la 256 GB, 512 GB sau 1 TB atunci când cumperi, dar nu există spațiu de stocare extensibil printr-un slot microSD.

Baterie

Samsung Galaxy S22 Ultra este alimentat de o baterie mare de 5.000 mAH, despre care Samsung spune că va dura peste o zi în utilizare obișnuită.

Software

Galaxy S22 Ultra este alimentat de software-ul Samsung OneUI 4.1 , care rulează pe Android 12. Samsung spune că această interfață este mai intuitivă și mai utilă decât versiunile anterioare și că există un nou tablou de bord pentru confidențialitate.

Samsung oferă, de asemenea, Samsung Wallet, care poate combina informațiile digitale de plată, ID-ul și multe altele într-un singur instrument. Noua aplicație Google Duo îți permite să partajezi videoclipuri și documente în timpul apelurilor video, similar cu SharePlay din software-ul Apple iOS 15. În concluzie, Samsung Galaxy S22 Ultra este cel mai bun telefon Android pe care îl poți cumpăra în acest moment, dacă nu chiar cel mai bun telefon în general.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending