Contactează-ne

Actualitate

Sâmbătă, 1 iunie, se deschide prima piața volantă din Piatra-Neamț

Știre publicată în urmă cu

în data de

Începând de sâmbătă, 1 iunie, pietrenii își vor putea face aprovizionarea cu produse agroalimentare din prima piața volantă, organizată in Piatra-Neamț. Piața este amenajată în zona pietonală a platformei suspendate de peste pârâul Cuejdi (vizavi de Unic)

În cele 12 căsuțe din lemn, producătorii locali din domeniul agricol își vor putea vinde o gamă diversă de produse de sezon (legume și fructe), produse apicole, sucuri naturale, dulceţuri, compoturi, zacuscă, murături, produse de panificaţie, flori şi răsaduri.

 

Primar Andrei Carabelea: „Piața volantă va răspunde atât cererii pietrenilor, dornici de produse naturale și de calitate, cât și producătorilor locali, greu încercați în ultimii ani din cauza condițiilor de desfacere. Mai mult decât atât, această piață volantă, readaptată vremurilor actuale, este o oportunitate pentru promovarea producătorilor locali, a produselor autentice din regiune, precum și pentru promovarea turistică a orașului. Îmi doresc să susținem economia locală și să încurajăm cetățenii să cumpere produse românești”

 

Această primă ediție a pieței volante este un proiect pilot, iar în funcție de interesul pe care îl vor avea pietrenii, va fi implementat și în celelate cartiere din municipiu.

 

Piața volantă va fi deschisă începând de sâmbătă dimineață, ora 10.00, va funcționa timp de o lună (1-30 iunie) și reprezintă un proiect-pilot al Primăriei Piatra-Neamț, în colaborare cu partenerul Camera de Comerţ şi Industrie Neamț.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Elena

    3 iunie 2024 at 11:09 AM

    Astăzi toate căsuțele sunt închise.
    De ce oare ?!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending