Contactează-ne

Actualitate

Salvatorii nemţeni, misiuni la început de săptămână: un incendiu de vegetaţie şi o persoană căzută într-o râpă

Știre publicată în urmă cu

în data de

Pompierii nemţeni au intervenit, luni, 20 martie, pentru a stinge un incendiu de vegetaţie şi pentru a salva o persoană căzută într-o râpă.

Incendiul de vegetaţie s-a produs în jurul orei 15, la Dămuc.

“Ca urmare a unui apel la 112 de la ora 15:03, forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Dămuc și Bicaz Chei și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț au intervenit în comuna Dămuc pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 0, 5 hectare.

Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

A doua intervenţie a fost efectuată două ore mai târziu, la Poiana Teiului, o femeie de 53 de ani fiind transportată la spital.

“La ora 17:17, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană a căzut într-o zonă greu accesibilă dintr-o gospodărie în comuna Poiana Teiului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului și SAJ Borca.

Pompierii, cu ajutorul tărgii lopată, au acționat pentru scoaterea unei femei, căzută într-o zonă greu accesibilă. Femeia în vârstă de 53 de ani, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital”, au declarat reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending