Contactează-ne

Actualitate

S-au finalizat lucrările de modernizare a rețelei de apă de pe strada Mihai Viteazu

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ valoarea lucrărilor, 500.000 de lei, a fost asigurată din bugetul local ■ intervenția a constat în realizarea unui nou sistem de sectorizare și debitmetrie ■

Conducerea Primăriei Roman anunță finalizarea lucrărilor de modernizare a rețelei de apă potabilă de pe strada Mihai Viteazu, din Cartierul Muncitoresc, în zona fostei autogări.

„Am finalizat un alt pas important în dezvoltarea infrastructurii de apă, urmărind să asigurăm un serviciu de calitate și accesibil pentru toți cetățenii. Primăria municipiului Roman a făcut o nouă investiție majoră în rețeaua de apă, de această dată în zona fostei autogări, pe strada Mihai Viteazu, unde se află cele 4 rezervoare de apă.

Intervenția a constat în realizarea unui nou sistem de sectorizare și debitmetrie, iar de acum vom putea controla cu precizie și eficiență rezervele de apă din aceste rezervoare. Lucrările s-au  efectuat conform planului și în termenii stabiliți inițial. Am asigurat astfel o desfășurare eficientă a lucrărilor, evitând întreruperile de apă suplimentare. Vreau să vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare pe durata lucrărilor și pentru disconfortul devierii traficului rutier”.

Acestea au fost consemnate pe pagina de socializare primarul Leonard Achiriloaei care a dat asigurări romașcanilor că municipalitatea va acționa, în continuare, în direcția  dezvoltării și modernizării infrastructurii orașului, pentru a asigura un nivel de trai mai bun și mai sigur pentru toți. Valoarea lucrărilor efectuate în zona străzii Mihai Viteazu este de 500.000 de lei, bani alocați din bugetul local.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending